Nieuw RockBoard Flat Patch, 20 cm Expand

RockBoard Flat Patch, 20 cm

Rockboard

CABPCF20BLK

Nieuw

RockBoard Flat Patch Cable, 20 cm / 7 7/8"

Meer details

8 Items

5,20 €

incl. BTW

RockBoard Flat Patch Cable, 20 cm / 7 7/8"


Ontdek de RockBoard Flat Patch Cable van 20 cm, een essentiële schakel in je pedalboard setup. Deze kabel combineert hoogwaardige prestaties met een gestroomlijnd ontwerp, waardoor je een nette en efficiënte bekabeling kunt realiseren.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Compact en Flexibel: Met een lengte van 20 cm biedt deze platte patchkabel een compacte en flexibele oplossing voor het aansluiten van pedalen op je pedalboard. Geen overtollige kabels die in de war raken.

  2. Duurzaam en Betrouwbaar: De RockBoard Flat Patch Cable is gebouwd met hoogwaardige materialen en connectoren voor duurzaamheid en betrouwbare signaaloverdracht. Geen compromissen als het op geluidskwaliteit aankomt.

  3. Platte Kabelconstructie: De platte kabelconstructie zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde pedalboard lay-out. Het minimaliseert ruimtegebruik en voorkomt dat kabels in de knoop raken.

  4. Haakse Connectoren: Uitgerust met haakse connectoren voor een efficiënte en ruimtebesparende aansluiting op je pedalen. Ideaal voor situaties waarin ruimte beperkt is.

Specificaties:

  • Merk: RockBoard
  • Type: Flat Patch Cable
  • Lengte: 20 cm / 7 7/8"
  • Constructie: Platte kabel
  • Connectoren: Haaks (angled)
  • Flexibiliteit: Zeer flexibel
  • Kleur: Zwart

Met de RockBoard Flat Patch Cable verbeter je niet alleen de esthetiek van je pedalboard, maar ook de algehele efficiëntie van je signaalpad. Kies voor betrouwbaarheid, kies voor RockBoard. Bestel vandaag nog en optimaliseer je pedaalconfiguratie!

Accept Site use cookies