Clicktrackmusic werkt voor de verzending van uw bestelling met B-Post en UPS en levert voorlopig enkel in België

 

Levertijden

De levertijd van uw product kan variëren en hangt af van waar het product zich op dat moment bevindt (ons magazijn of dat van de leverancier).

Bevindt uw product zich in ons magazijn, dan kan U het product bij U thuis verwachten binnen de 1 tot 3 werkdagen.  Verkiest U om het product zelf op te halen in de winkel, dan  kan dat diezelfde dag nog, afhankelijk van onzeopeningsuren.

Bevindt uw product zich in het magazijn van de leverancier, dan zal de bestelling zo een 3 tot 7 werkdagen onderweg zijn.

Bij sommige producten worden wij niet automatisch op de hoogte gesteld van de voorraadstatus. In dit geval neemt U het best contact op met ons: wij kunnen de levertijd van uw specifiek product snel opvragen. Mogelijk zal de leveringstermijn niet afwijken van deze van andere producten.

De aangegeven levertijden op de site gelden in alle gevallen als indicatie, de actuele levertijden kunnen hiervan afwijken door externe of onvoorziene factoren. Bovendien dient men rekening te houden met de openingsuren en -dagen van de winkel: het order kan immers niet worden verwerkt wanneer de winkel gesloten is en de medewerkers niet aanwezig zijn.

U kan ons contacteren i.v.m de leveringstijden via info@click-track.be of via 0486 66 22 56.

Bezorging aan Huis

Het tijdstip waarop Uw bestelling aan uw deur wordt aangeboden is afhankelijk van de vervoerders (respectievelijk B-Post of UPS). Wanneer U niet thuis bent wanneer het pakket wordt aangeboden zullen zij een bericht achterlaten met instructies hoe U Uw pakket alsnog kan laten leveren.

Bij levering dient U ook te tekenen voor ontvangst. U bent zelf verantwoordelijk als U derden laat tekenen voor ontvangst. Vertoont de verpakking beschadigingen dient U bij de tekening voor ontvangst gewag te maken van die schade. Deze melding is noodzakelijk indien deze levering in retour moet genomen worden.

Leveringskosten

Voor verzendingen boven de 50 euro betaalt U binnen België en Nederland geen verzendingskosten. Voor verzendingen onder de 50 euro wordt er een forfaitaire kost van 5,70 euro aangerekend.

Artikelen besteld via deze webwinkel worden enkel geleverd in België tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd ten laatste binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Clicktrackmusic. (info@click-track.be- met omschrijving van beschadiging of tekortkoming +foto’s)

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is)de goederen fysiek in bezi theeft gekregen.Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder,als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoerenen deze keuze niet door clicktrackmusic was geboden.


Accept Site use cookies