MXR M305 Expand

MXR M305

MXR

M305

Nieuw

MXR M305 Tremolo met 6 modi

Meer details

1 Item

219,00 €

incl. BTW

MXR M305 Tremolo met 6 modi


De terugkeer van het tremoloeffect in de MXR-reeks combineert een volledig historisch scala van meesterlijk afgestemde tremolostijlen met tal van functies om aan de prestatiebehoeften van veeleisende moderne spelers te voldoen.

De MXR Tremolo biedt zes tremologolfvormen die zowel klassieke en iconische bronnen van het effect vertegenwoordigen als nieuwe geluiden bedacht door het MXR-ontwerpteam. De MXR-stijl bootst het organische geluid en de puls van de zeer geliefde M159 MXR Stereo Tremolo na. De Bias-stijl neemt de weelderige, met vermogen doordrenkte compressie van tremoloeffecten van vroege jaren '60 buizenversterkers over. De Revo-stijl, een originele innovatie, keert de optische tremologolfvorm om voor meer uitgesproken pieken en dalen. De Opto-stijl bootst de soepele pulserende tremolo na die wordt gegenereerd door fotocellen in veel populaire versterkers. Geïnspireerd door een iconisch extern effect produceert de SQR-instelling een schokkerige, zeer uitgesproken tremolo. Ten slotte bootst de Harm-stijl de trippy, fase-achtige tremolo na die wordt geproduceerd door bepaalde zeldzame vintage versterkers.

Het verkrijgen van ongelooflijke geluiden uit de MXR Tremolo is eenvoudig. De Speed-, Gain- en Depth-regelaars stellen de snelheid, het volume en de intensiteit van het geselecteerde tremoloeffect in, en het doorlopen van de zes stijlen is net zo eenvoudig als het indrukken van de Gain-knop. Voor gevorderde geluidstechnici wachten er nog meer functies, van stereo-bediening tot tiktempo en expressiepedaalfunctie tot envelope tremolo, waardoor de reactie van het effect gevoelig is voor je aanslag.

Deze en andere functies worden geleverd in een enkele MXR-behuizing, zodat je een grote verscheidenheid aan intrigerende, goed ontworpen tremologolfvormen op je pedalboard kunt plaatsen zonder overvol te raken.

Specificaties:

  1. CTR-uitvoer aansluiting maakt gebruik van een tap tempo-schakelaar, expressiepedaal of stereouitvoerfunctie mogelijk.
  2. De SPEED-knop past de snelheid van het effect aan.
  3. De GAIN-knop stelt het uitgangsniveau in en selecteert de tremolostijl (aangegeven door knipperende rode of groene LED).
  4. De DEPTH-knop stelt de intensiteit van het effect in.
  5. De FOOTSWITCH schakelt het effect in/uit (blauwe LED geeft aan wanneer het is ingeschakeld).
  6. De CTR-schuifschakelaar schakelt de CTR-uitvoer tussen tap tempo/expressie en audio-uitvoerfuncties.
  7. De MXR Tremolo vereist 9 volt (180mA) en kan worden gevoed door de Dunlop ECB003 9-volt adapter of de DC BrickTM, Iso-BrickTM en Mini Iso-BrickTM-voedingen. Deze pedaal kan niet worden gevoed door een batterij.



Accept Site use cookies