Nieuw Ibanez IGB541D-BL Expand

Ibanez IGB541D-BL

Ibanez

IGB541D-BL

Nieuw

Ibanez IGB541D-BL Gigbag voor elektrische gitaar

Meer details

Levertijd op aanvraag

52,00 €

incl. BTW

Ibanez IGB541D-BL Gigbag voor elektrische gitaar


Op zoek naar de perfecte mix van stijl en bescherming voor je geliefde elektrische gitaar? Zoek niet verder, want de Ibanez Powerpad Designer Collection gigbag in een stijlvol blauw ontwerp heeft alles wat je nodig hebt. Deze gigbag combineert duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek op een indrukwekkende manier.

Stijlvol en Duurzaam: Deze gigbag is niet zomaar een gewone hoes. Hij is ontworpen met oog voor detail en stijl. Het blauwe exterieur is niet alleen opvallend en aantrekkelijk, maar ook gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal. Dit betekent dat je elektrische gitaar beschermd is tegen de elementen en dagelijkse slijtage, of je nu onderweg bent naar optredens, repetities, of gewoon thuis oefent.

Uitstekende Bescherming: De binnenkant van de gigbag is net zo indrukwekkend als de buitenkant. Met zachte pluche voering en een royale schuimvulling van 15 mm, is je gitaar omhuld in zachtheid en bescherming. Dit voorkomt krassen en deuken, zelfs bij onverwachte stoten of schokken. De tas biedt een uitstekende bescherming zonder extra gewicht toe te voegen.

Handig en Comfortabel: De Ibanez Powerpad gigbag is ontworpen voor ultiem gebruiksgemak. De verstevigde handvatten zorgen voor een stevige grip en maken het dragen van je gitaar moeiteloos. Daarnaast is er een verstelbare schouderriem, zodat je de tas comfortabel over je schouder kunt dragen.

Ruimte voor Accessoires: De gigbag beschikt over verschillende handige opbergvakken waarin je accessoires zoals snaren, plectrums, bladmuziek en meer kunt opbergen. Zo heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Veilig Afsluiten: Een stevige ritssluiting zorgt ervoor dat je gitaar veilig is opgeborgen en beschermd tegen stof en vuil. Deze rits is ontworpen om lang mee te gaan, zodat je gitaar altijd goed beschermd is.

Geschikt voor de Meeste Elektrische Gitaren: Met zijn universele pasvorm is deze gigbag geschikt voor de meeste gangbare elektrische gitaren. Of je nu een Stratocaster, Telecaster, Les Paul, SG, of een andere elektrische gitaar hebt, deze tas past perfect.

Stijlvol Ibanez Logo: De tas is voorzien van het herkenbare Ibanez logo, wat een extra vleugje stijl toevoegt en aangeeft dat je kiest voor kwaliteit.

Bescherm je waardevolle instrument met stijl en vertrouwen. De Ibanez Powerpad Designer Collection gigbag in blauw is de ideale metgezel voor elke gitarist die zijn gitaar veilig en in stijl wil vervoeren. Koop vandaag nog deze gigbag en geef je gitaar de bescherming die hij verdient.

Accept Site use cookies