RockBoard Flat Patch, 10 cm Expand

RockBoard Flat Patch, 10 cm

Rockboard

CABPCF10BLK

Nieuw

RockBoard Flat Patch Cable, 10 cm / 3 15/16"

Meer details

7 Items

4,90 €

incl. BTW

RockBoard Flat Patch Cable, 10 cm / 3 15/16"


Stroomlijn je pedalboard met de RockBoard Flat Patch Cable van 10 cm. Deze korte, platte kabel biedt een geoptimaliseerd signaalpad en minimaliseert overtollige wirwar op je pedalboard. Ontworpen met aandacht voor detail, belichaamt deze kabel de kernwaarden van RockBoard: kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Compact en Ruimtebesparend: Met een lengte van 10 cm biedt deze flat patch cable een compacte en ruimtebesparende oplossing voor het aansluiten van pedalen. Ideaal voor situaties waarin elke centimeter telt.

  2. Platte Kabelconstructie: De platte kabelconstructie minimaliseert kabelwarboel en maakt een gestructureerde pedalboard lay-out mogelijk. Dit zorgt voor een overzichtelijke en professionele uitstraling.

  3. Haakse Connectoren: Voorzien van haakse connectoren voor een efficiënte aansluiting op pedalen. Hierdoor worden kabels op een natuurlijke en ruimtebesparende manier geleid, wat de algehele esthetiek verbetert.

  4. Hoogwaardige Materialen: Gebouwd met hoogwaardige materialen en connectoren, garandeert deze kabel betrouwbare signaaloverdracht zonder verlies van geluidskwaliteit.

Specificaties:

  • Merk: RockBoard
  • Type: Flat Patch Cable
  • Lengte: 10 cm / 3 15/16"
  • Constructie: Plat
  • Connectoren: Haaks (angled)
  • Flexibiliteit: Zeer flexibel
  • Kleur: Zwart

Haal het beste uit je pedalboard-setup met de RockBoard Flat Patch Cable van 10 cm. Upgrade naar een gestructureerd en efficiënt systeem dat je creativiteit bevordert. Kies voor RockBoard, kies voor kwaliteit. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!


Accept Site use cookies