NUX MIGHTYSPACE Expand

NUX MIGHTYSPACE

NUX

MIGHTYSPACE

Nieuw

NUX Mighty Series desktop wireless modeling guitar amplifier with bluetooth

Meer details

Levertijd op aanvraag

409,00 €

incl. BTW

NUX Mighty Series desktop wireless modeling guitar amplifier with bluetooth


Verlies jezelf in de grenzeloze mogelijkheden van de NUX Mighty Space, een krachtige desktop draadloze modeling gitaarversterker met Bluetooth-connectiviteit. Met een indrukwekkend vermogen van 30 watt en een overvloed aan functies is dit een versterker die de deur opent naar een schijnbaar oneindige reeks gitaargeluiden. Of je nu thuis oefent, in de studio werkt of op kleine podia speelt, de Mighty Space staat klaar om jouw muzikale reis te verrijken.

Wat de Mighty Space echt speciaal maakt, is het TSAC-HD White-Box amp modeling algoritme. Dit algoritme biedt je een ongeëvenaarde speelbaarheid en feedback, waardoor je geluiden kunt creëren die niet alleen authentiek klinken, maar ook aanvoelen als echte buizenversterkers. Met een resolutie van 512 samples Impulse Responses (IR) voegen de geluiden zich moeiteloos naar je speelstijl en voorkeuren. Kies uit een breed scala van versterkermodellen en effecten om je eigen unieke klank te vormen.

Met 7 eenvoudig te selecteren presets, actieve functies en geavanceerde stereo-effecten, is de NUX Mighty Space een versterker die jouw creatieve mogelijkheden zal verruimen. De effectblokken kunnen in elke gewenste volgorde worden geplaatst, waardoor je de volledige controle hebt over je geluid. Met een natuurlijk klankkarakter en een analoog speelgevoel dankzij het White-box EFX algoritme, biedt deze versterker een geluid dat jouw spel tot leven brengt.

Niet alleen kun je je geluid aanpassen met de Mighty Editor-software en de intuïtieve MightyAmp app, maar je kunt ook tot 7 uur blijven spelen zonder een stopcontact, dankzij de interne batterij. Dit maakt de Mighty Space uitermate geschikt voor straatoptredens, repetities, en spontane jamsessies. Daarnaast kun je eenvoudig loops en begeleidende drumklanken beheren met de meegeleverde NMP-2 Lite footswitch.

De NUX Mighty Space biedt niet alleen ongekende speelbaarheid en veelzijdigheid, maar opent ook de deur naar een wereld van creativiteit. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met spelen, deze versterker zal je inspireren om nieuwe geluiden te ontdekken en je muzikale horizon te verbreden. Koop vandaag nog jouw NUX Mighty Space en geniet van de vrijheid om te spelen waar je maar wilt.

Specificaties:

  • Type: Modeling versterker
  • Vermogen: 30 Watt
  • Luidsprekers: 2x 4 inch coaxiale luidsprekers
  • Amp Modeling: TSAC-HD (White-Box) algoritme
  • Impulse Responses: 34 premium IR's en 20 user slots voor 3rd party IR's
  • Effecten: GATE, CMP, EFX, AMP, IR, EQ, MOD, DLY, RVB
  • Presets: 7 presets met actieve functies
  • Connectiviteit: Hoofdtelefoonuitgang, Aux-ingang, Bluetooth
  • Voeding: 15V DC-adapter (meegeleverd) of interne batterij
  • Afmetingen: 363 x 171 x 171 mm
  • Gewicht: 4.06 kg
  • Inbegrepen: NMP-2 Lite footswitch

De NUX Mighty Space verandert de manier waarop je gitaar speelt en inspireert je om nieuwe geluiden te verkennen. Bestel de jouwe vandaag en ontdek een wereld van creatieve mogelijkheden voor je muziek.

Accept Site use cookies