NUX DM210

NUX

DM210

Nieuw

NUX DM-210 elektronisch drumstel met mesh head

Meer details

2 Items

520,00 €

incl. BTW

NUX DM-210 elektronisch drumstel met mesh head


Als je een drumliefhebber bent, maar je worstelt met het gebrek aan de juiste tools om je vaardigheden te verbeteren, bezorgd bent over geluidsoverlast voor je buren, of simpelweg niet genoeg ruimte hebt voor een akoestisch drumstel, dan is er goed nieuws! De DM-210 van NUX biedt de oplossing. Niets staat je nu nog in de weg om een geweldige drummer te worden. Laten we er dieper op ingaan:

Perfecte Drumervaring: De DM-210 is een nieuw instapmodel drumstel, maar het is uitgerust met allemaal mesh drum pads. Je kunt eenvoudig de perfecte speelervaring aanpassen aan jouw stijl door de spanning van de mesh heads aan te passen.

Onafhankelijke Kick-drum: De onafhankelijke kick-drum is speciaal ontworpen voor de DM-210 en biedt je een realistische drumervaring.

Plaats het Overal: Dit drumstel heeft niet veel ruimte nodig - slechts 1,5 vierkante meter! Plaats het waar je maar wilt. Oefen in je kamer en verplaats het vervolgens naar de woonkamer voor een groots optreden. Je kunt het zelfs eenvoudig naar buiten verplaatsen voor achtertuinfeestjes. Het is ongelooflijk licht, dus bijna iedereen kan het gemakkelijk verplaatsen.

Diverse Geluidsbibliotheek: Of je nu van metaal, rock, funk, pop, blues of jazz houdt, de DM-210 kan voldoen aan al je muzikale behoeften. Het NUX-team heeft een nieuwe geluidsbibliotheek speciaal ontworpen voor DM-210-gebruikers.

Specificaties:

  • 8'' Snare x1, 8'' Tom x3, 10'' Hi-hat x1, 10'' Crash x1, 10'' Ride x1, Kick x1, Hi-hat Control x1, Kick Pedal x1, DM-210 Module x1
  • Metronoom, Coach, galm, opname, nummers, Bluetooth
  • MIDI-gegevens via USB-poort
  • Hoofdtelefoon, DC-9V, L/MONO R Uitgang, Aux In, USB, Cymbal Trigger In
  • Alle mesh drumheads

Wacht niet langer. Begin je carrière als drummer met de NUX DM-210 en ontdek de perfecte balans tussen speelbaarheid en veelzijdigheid.




Accept Site use cookies