NUX MIGHTY20BT Expand

NUX MIGHTY20BT

NUX

MIGHTY20BT

Nieuw

NUX MIGHTY20BT digitale versterker 20 Watt - bluetooth -

Meer details

5 Items

179,00 €

incl. BTW

NUX MIGHTY20BT digitale versterker 20 Watt - bluetooth 


Ontdek de muzikale veelzijdigheid van de NUX Mighty 20 BT digitale versterker, een krachtig 20 Watt instrument met talloze functies en een verrassend compact ontwerp. Deze versterker is ontworpen voor thuisgebruik, waarbij het gemakkelijk draagbaar is voor onderweg.

Een Diepgaande Blik op de NUX Mighty 20 BT:

  1. Kanaalrijkdom: De Mighty 20 BT biedt 4 kanalen, waaronder Clean, Overdrive, Metal en Lead, elk met 2 presets. Deze veelzijdigheid stelt je in staat om een breed scala aan geluiden te verkennen, van helder en zuiver tot krachtig en verzadigd.

  2. Verbluffende Versterkeremulaties: Geniet van de geluiden van 8 beroemde versterkers, allemaal samengebracht in deze enkele digitale versterker. Elk kanaal levert de kenmerkende klank van verschillende versterkers, zodat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende muzikale stijlen.

  3. Digitale Effecten Galore: Met 9 digitale effecten, waaronder modulatie, delay en reverb, kun je jouw geluid verder vormgeven. Voeg diepte en karakter toe aan je spel door maximaal 3 effecten tegelijk te gebruiken. De TAP TEMPO functie maakt het aanpassen van de snelheid van delay en drumritmes eenvoudig.

  4. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Het bedieningspaneel is ontworpen voor gebruiksgemak. Stel moeiteloos de Gain, Level, Tone, en het volume in voor elk kanaal. Gebruik de 3-bands equalizer om je geluid nauwkeurig af te stemmen op je voorkeur. De ingebouwde precisietuner en verschillende aansluitingen maken het een complete oplossing.

  5. Bluetooth Connectiviteit: Maak draadloos verbinding met je smartphone of tablet via Bluetooth en speel mee met je favoriete tracks. De NUX Mighty App breidt je controle uit met extra functies en de mogelijkheid om de versterker op afstand te bedienen.

  6. Krachtige Specificaties:

    • Vermogen: 20 Watt
    • Speaker: 1 x 8-inch
    • 18 ingebouwde effecten
    • 3 simultaan te gebruiken effecten (Mod, Delay, Reverb)
    • Diverse aansluitingen, waaronder 3,5 mm Aux Input en Hoofdtelefoonuitgang.

Muziek op Jouw Voorwaarden: Of je nu thuis oefent, in de studio opneemt of op het podium staat, de NUX Mighty 20 BT biedt de veelzijdigheid en kracht die je nodig hebt. Transformeer je gitaarspel met deze indrukwekkende digitale versterker. Bestel vandaag en ontdek de wereld van grenzeloze muzikale mogelijkheden.

Accept Site use cookies