Blackstar ID:CORE 100 Expand

Blackstar ID:CORE 100

Blackstar

ID:CORE100

Nieuw

Blackstar ID:CORE 100 stereo gitaarversterker 100 watt

Meer details

Levertijd op aanvraag

415,00 €

incl. BTW

Blackstar ID:CORE 100 stereo gitaarversterker 100 watt

Stap binnen in de wereld van grenzeloze gitaarklanken met de Blackstar ID:CORE 100 stereo gitaarversterker! Deze krachtpatser uit de gevierde ID:CORE-serie tilt jouw muziek naar nieuwe hoogten met een overvloed aan vermogen, veelzijdigheid en innovatieve functies.

Met een vermogen van maar liefst 100 watt en twee 10-inch speakers, levert de ID:CORE 100 een weelderig superbreed stereogeluid dat elke ruimte vult met jouw muziek. Maar wat deze versterker echt bijzonder maakt, zijn de grenzeloze mogelijkheden om jouw geluid te vormen en te perfectioneren.

Dankzij de 6 volledig programmeerbare kanalen en de keuze uit 2 stemmen per kanaal, biedt de ID:CORE 100 een rijke variëteit aan tonen, variërend van sprankelende cleans tot krachtige overdrives en alles daartussenin. Met een uitgebreide reeks ingebouwde effecten, waaronder modulatie, delay, reverb en zelfs een octaver, kun je jouw geluid naar wens vormgeven met een ongeëvenaarde diepte en dimensie.

Maar daar stopt het niet. Met de toevoeging van een intuïtieve looper-functie, die tot wel 30 seconden aan opnametijd biedt, kun je eindeloos experimenteren met gelaagde composities en complexe texturen. En met de meegeleverde voetschakelaar heb je volledige controle over de versterker, zodat je naadloos kunt schakelen tussen presets en effecten tijdens het spelen.

Bovendien maakt de USB-connectiviteit het eenvoudig om jouw geluiden vast te leggen en te bewerken op je computer met behulp van de gratis INSIDER-software van Blackstar. Of je nu thuis aan het jammen bent, in de studio opneemt of op het podium staat, de ID:CORE 100 staat garant voor een grenzeloze muzikale reis.

Specificaties:

  • Vermogen: 100W (SUPER WIDE STEREO 2x50W)
  • 6 stemmen: Clean Warm, Clean Bright, Crunch, Super Crunch, OD1, OD2
  • 12 ingebouwde effecten: 4x modulatie, 4x delay, 4x reverb
  • Octaver-effect voor octaaf omhoog en omlaag
  • Ingebouwde looper met 30 seconden opnametijd
  • Gepatenteerde ISF-bediening voor het aanpassen van het versterkergeluid
  • USB-connectiviteit voor opnemen en bewerken van geluiden
  • MP3/lijningang voor het meespelen met muziek
  • Stereo-effect loop voor aansluiting van pedalen
  • Inclusief voetschakelaar en netstroomadapter
Accept Site use cookies