Blackstar Acoustic:Core 30 Expand

Blackstar Acoustic:Core 30

Blackstar

ACOUSTIC:CORE30

Nieuw

Blackstar Acoustic:Core 30 stereo akoestische gitaarversterker combo

Meer details

1 Item

249,00 €

incl. BTW

Blackstar Acoustic:Core 30 stereo akoestische gitaarversterker combo


Stap in de wereld van verbeterde akoestische klanken met de Blackstar Acoustic:Core 30, de stereo akoestische gitaarversterker combo die jouw muzikale reis naar een hoger niveau tilt. Of je nu een doorgewinterde singer-songwriter bent of gewoon begint, de ACOUSTIC:CORE 30 biedt jou de professionele klank die je zoekt, zonder dat je een geluidstechnicus hoeft te zijn. De kracht en flexibiliteit van Blackstar's bekroonde CORE digitale platform combineren natuurlijke akoestische klanken met de mogelijkheid om te streamen, op te nemen en live op te treden. Dit alles in een compact, draagbaar pakket met de optie voor batterijvoeding, zodat je overal jouw muziek kunt laten klinken.

Kenmerken en specificaties:

  • Vermogen: De ACOUSTIC:CORE 30 levert een indrukwekkend vermogen van 30W (2x15W Super Wide Stereo).
  • Kanalen: Met aparte instrument- en Mic/Line-kanalen heb je volledige controle over je geluid.
  • Instrumentkanaal EQ: Pas lage en hoge tonen aan om je akoestische gitaar tot zijn recht te laten komen.
  • Mic/Line-kanaal EQ: Fine-tune je zang of andere instrumenten met controle over lage, midden en hoge tonen.
  • Instrument Enhance: Geef je gitaargeluid extra diepte en aanwezigheid.
  • Mic/Line Vocal Clarity: Laat je zang helder en professioneel klinken, zodat je stem opvalt in de mix.
  • Effecten: Het instrumentkanaal biedt 2 chorus-effecten (Vintage en Wide) en 2 reverb-effecten (Room en Hall) in een weids Super Wide Stereo geluid. Het Mic/Line-kanaal heeft eveneens 2 reverb-effecten (Room en Hall) in Super Wide Stereo.
  • Super Wide Stereo: Ervaar een weids en ruimtelijk geluid dat je akoestische prestaties naar een hoger niveau tilt.
  • XLR D.I. Uitgang: Stuur je mix rechtstreeks naar de front-of-house voor grotere optredens met de XLR D.I. Mix Out.
  • Fase-feedback-onderdrukking: Onderdruk ongewenste feedback en behoud de controle over je geluid.
  • Luidspreker-geëmulreerde uitgang: Verkrijg een gebalanceerd signaal voor opname of aansluiting op een PA-systeem.
  • Lijnuitgang/hoofdtelefoonuitgang: Sluit je ACOUSTIC:CORE 30 aan op een PA, mengpaneel of gebruik de hoofdtelefoonuitgang voor stille oefensessies.
  • Lijninvoer: Verbind je versterker met een muziekspeler of drummachine en speel mee met je favoriete tracks.
  • TRRS Streaming: Maak eenvoudig verbinding met compatibele apparaten voor live streaming en opnemen.
  • USB Audio: Gebruik de ACOUSTIC:CORE 30 als een USB-audio-interface om zowel onbewerkte als bewerkte audio naar een computer te sturen.
  • Kantelbare standaard: Pas de hoek van je versterker eenvoudig aan met de geïntegreerde kantelbare standaard.
  • PA Stand Mountable: Monteer je versterker op een standaard voor grotere optredens.

De ACOUSTIC:CORE 30 is het resultaat van uitgebreid technisch onderzoek en benchmarking tegen toonaangevende akoestische versterkers op de markt. Ontworpen met de akoestische muzikant in gedachten, is deze versterker eenvoudig, compact en afgestemd op de manier waarop je vandaag de dag muziek maakt: streamen, opnemen, oefenen en live optreden. Channel 1 is voorzien van een 1/4" jack-ingang met GAIN, LOW en HIGH EQ-regelaars, plus de ENHANCE-selectiefunctie die een studio-achtige EQ toepast om je instrument meer ruimtelijkheid te geven. Het onafhankelijke REVERB-niveau biedt keuze uit twee REVERB-opties en een specifiek CHORUS-niveau met twee afzonderlijke chorus-effecten, VINTAGE en WIDE, die zorgen voor een meeslepend Super Wide Stereo geluid.

Channel 2 heeft een gecombineerde XLR/jack-ingang met GAIN, LOW, MID en HIGH EQ-regelaars, ideaal voor microfoons of andere instrumenten. De VOCAL CLARITY-selectie zorgt ervoor dat je stem dynamisch door de mix snijdt en een professioneel vocaal geluid heeft. Met een wereldwijde PHASE-knop kun je ongewenste feedback onderdrukken.

De ACOUSTIC:CORE 30 fungeert als een USB-audio-interface. Door een USB-kabel aan te sluiten, kun je zowel directe als bewerkte audio tegelijkertijd naar een computer sturen voor opname, met een LINE OUT/HEADPHONE-aansluiting voor uitvoer naar een PA, mengpaneel of hoofdtelefoon voor stille oefensessies.

De LINE IN/STREAMING-ingang maakt verbinding met muziekspelers of drummachines, zodat je kunt meespelen. Gebruik een geschikte TRRS 3,5 mm kabel voor eenvoudige in- en uitvoer bij live streamen met compatibele apparaten.

Een geïntegreerde kantelbare standaard in de basis van de versterker stelt je in staat om de hoek van de ACOUSTIC:CORE 30 nauwkeurig aan te passen. Dit versterkercombo is ontworpen om je de best mogelijke akoestische geluidservaring te bieden, of je nu thuis oefent, optreedt in kleine zalen of je muziek live streamt. Kies voor de Blackstar ACOUSTIC:CORE 30 en til je akoestische prestaties naar een hoger niveau!

Accept Site use cookies