Vintage V100GT Expand

Vintage V100GT

Vintage

V100GT

Nieuw

Vintage V100 ReIssued Electric Guitar ~ Gold Top

Meer details

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

532,00 €

incl. BTW

Vintage V100 ReIssued Electric Guitar ~ Gold Top


De Vintage V100 ReIssued Electric Guitar in Gold Top is een krachtige en veelzijdige gitaar met een uniek ontwerp en hoogwaardige eigenschappen. De solide uitgeholde mahoniehouten body zorgt voor resonantie en comfortabel gewicht. Het innovatieve lichaamsontwerp met een aflopende schouder aan de baszijde en een slim ontworpen offset hiel biedt verbeterde toegang tot de bovenste frets, waardoor je vrij kunt spelen.

Met Wilkinson hardware, zoals de Tune-O-Matic brug, kun je elke snaar nauwkeurig intoneren over het hele fretboard. De Wilkinson W90SK gestapelde keramische pickups leveren rijke, zingende tonen en bieden je veelzijdigheid in je speelstijl. De gitaar is voorzien van handige bedieningselementen, waaronder twee mastervolumes, een mastertoon en een drie-weg pickupschakelaar.

De eendelige mahoniehals met het Vintage 'soft C'-profiel biedt direct comfort, snelheid, precisie en een geweldig gevoel. Het Lignum Rosa™ vingerbord met een traditionele 12" radius zorgt voor uitstekende toonoverdracht, respons en duurzaamheid. Met 22 medium jumbo profiel fretten en een Graphtech NuBone topkam van 43mm, kun je soepel snaren buigen en stemmen.

De Vintage V100 heeft ook een klassiek Vintage kopontwerp voor visuele aantrekkingskracht en evenwicht. Dit model behoort tot de originele Vintage ReIssued Series, ontworpen door Trev Wilkinson en het Britse Vintage designteam. De V100 Gold Top is een indrukwekkende gitaar die de perfecte balans biedt tussen comfort, snelheid en speelbaarheid, en hij is klaar om je muzikale reis te begeleiden.

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, de Vintage V100 is een instrument dat indruk zal maken. Bestel hem nu en ontdek zelf de veelzijdigheid en kwaliteit van deze prachtige gitaar.


Specificaties:

  • Body: Massief uitgeholde mahoniehouten body voor resonantie en comfortabel gewicht.
  • Brug: Wilkinson Tune-O-Matic voor nauwkeurige intonatie over het hele fretboard.
  • Pickups: Twee Wilkinson W90SK gestapelde keramische pickups voor rijke, zingende tonen.
  • Bedieningselementen: Twee mastervolumes, mastertoon en een drie-weg pickupschakelaar.
  • Hals: Eendelige mahoniehals met Vintage 'soft C'-profiel voor comfort, snelheid en precisie.
  • Vingerbord: Lignum Rosa™ met een traditionele 12" radius voor uitstekende toonoverdracht en bespeelbaarheid.
  • Aantal frets: 22 medium jumbo profiel frets voor extra comfort en precisie.
  • Topkam: Graphtech NuBone topkam van 43mm voor soepele snarenbuigingen en stemstabiliteit.
  • Mensuur: 24.75" / 628mm.
  • Kop: Klassiek Vintage kopontwerp voor visuele aantrekkingskracht en evenwicht.

De Vintage V100 Gold Top is een veelzijdige en kwalitatieve gitaar die geschikt is voor zowel beginners als doorgewinterde professionals.


Accept Site use cookies