Ibanez GRG121DXBKF Expand

Ibanez GRG121DXBKF

Ibanez

GRG121DXBKF

Nieuw

Ibanez Gio GRG121DX Black Flat elektrische gitaar

Meer details

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

249,00 €

incl. BTW

Ibanez Gio GRG121DX Black Flat elektrische gitaar

Een gitaar hoeft geen smak geld te kosten om goed te klinken. De GIO-serie is ontwikkeld voor spelers die Ibanez-kwaliteit willen in een goedkoper pakket. Niet alleen zien en spelen ze beter dan al het andere in hun prijsklasse, maar hun strenge inspectie, set-up en garantie is hetzelfde als de duurdere modellen van Ibanez.

De Ibanez GRG121DX GIO, Black Flat levert hoogwaardige kwaliteit en veelzijdige mogelijkheden aan sound voor beginnende gitaristen of spelers met een beperkt budget. De populieren body, de maple hals en de behandelde New Zealand pine toetsconstructie levert een prachtig rijke respons met een ongelooflijk comfortabele speelervaring. De set van IBZ-6 humbuckers levert een breed scala aan krachtige tonen, ontworpen voor zowel rock- als metalspelers, en biedt heldere, gearticuleerde soundscapes voor het spelen van leads en vol klinkende sounds. De Ibanez GRG121DX GIO is afgewerkt met hoogwaardige hardware om snaarstabiliteit en sustain te verbeteren en bevat een indrukwekkend ontwerp en speelbaarheid van Ibanez, ideaal voor beginnende gitaristen.


Finish:
WNF Walnut Flat

GRG121DX_BKF_2Y_02 kopie 3.jpg

De GIO GRG heeft een sterke populieren body afgewerkt in een gladde zwarte matte afwerking voor een unieke stijl en een resonerende, afgeronde toon, perfect voor vette ritmegitaar en warme, volle leads. De GRG121DX is voorzien van de iconische RG-lichaamsvorm met double cutaway body en biedt soepele toegang tot het hogere register.


Specificaties:

neck type GRG Maple neck
body Poplar body (Mahogany for WNF)
fretboard Bound Treated New Zealand Pine fretboard w/Sharktooth inlay
fret Jumbo frets
bridge Ibanez F106 bridge
neck pickup IBZ-6 (H) neck pickup (Passive/Ceramic)
bridge pickup IBZ-6 (H) bridge pickup (Passive/Ceramic)
hardware color Black

Humbucking pickups zijn de eerste keuze voor de meeste moderne metal- en rocksgitaristen vanwege de heldere, gearticuleerde en dikke toonrespons.  De GRG121DX is uitgerust met een IBZ-6 in de brug- en nekposities, met een pickup-selector met 3 richtingen voor een breed scala aan sounds.



Neck Dimension:

Scale : 648mm/25.5"
a : Width 43mm at NUT
b : Width 58mm at 24F
c : Thickness 19.5mm at 1F
d : Thickness 21.5mm at 12F
Radius : 400mmR




Switching System:

Controls:


Treated New Zealand Pine fretboard:

Behandelde New Zealand Pine hout heeft een geavanceerd drogings proces doorlopen dat een harder en duurzamer stuk hout oplevert. Als gevolg hiervan biedt het verbeterde stabiliteit terwijl het een rijke warme toon produceert.

Accept Site use cookies