Nieuw Vintage V65VBK Expand

Vintage V65VBK

Vintage

V65VBK

Nieuw

Vintage V65VBK elektrische gitaar Glanzend zwart

Meer details

Levertijd op aanvraag

368,00 €

incl. BTW

Vintage V65VBK elektrische gitaar Glanzend zwart

Door een paar soapbar single coil pickups te combineren via een drieweg keuzeschakelaar, is de V65VBK in staat te schakelen tussen jangly cleans en schrapende hoge tonen tot drop tuned vervormde riffs en door pedalen aangedreven walls of sound. wat meer is, de opname van een traditioneel, langarmig vibrato-systeem zorgt voor hypnotiserende toonhoogte-manipulatie en hypnotiserende slides tussen akkoorden. 

Of je nu op zoek bent naar je eerste gitaar of je laatste, elk gitaar van de Vintage ReIssued Series is een blijvertje. Play on!

SPECIFICATIES:

Body:
De esdoorn body zorgt voor resonantie, klank en ‘correct gewicht’ comfort. De gitaar heeft ook Vintage's unieke offset hiel om de toegang en bespeelbaarheid van de bovenste fret te verbeteren.

Bridge:
Vintage offset vibrato biedt toonhoogte-manipulatie, uitstekende stemstabiliteit en instelbare intonatie voor elke snaar.

Pick-ups:
Twee Wilkinson Soapbar single coil pickups zorgen voor vette en gearticuleerde cleans- en snijdende, punchy overdrive tonen.

controls:
Onafhankelijke hoofdvolume- en toonpotten met keuzeschakelaar met drie standen.

Machine heads:
Wilkinson WJ44-stemmechanieken bieden een eenvoudige, effectieve actie voor een uitstekende afstemmingsstabiliteit.

Neck:
Mahonie uit één stuk met klassiek Vintage ‘soft C’ profiel voor direct comfort, snelheid, nauwkeurigheid en een geweldig gevoel.

Toets:
Lignum Rosa ™ voor uitstekende tonale overdracht, reactievermogen en duurzaamheid met een traditionele 10 ”radius voor uitstekende speelbaarheid en gevoel.

Frets:
22 Medium Jumbo-profiel frets dragen bij aan het comfort, de nauwkeurigheid en het algehele positieve gevoel van de Vintage V65VBK.

Nut:
43 mm Graphtech NuBone voor soepel en wrijvingsvrij bendings en stemmen van de snaar.

Headstock:
Klassiek vintage kopontwerp voor balans en visuele aantrekkingskracht.


Accept Site use cookies