Nieuw ALHAMBRA 1C Black Satin Expand

ALHAMBRA 1C Black Satin

Alhambra

AH107773

Nieuw

ALHAMBRA 1C Black Satin

Meer details

Levertijd op aanvraag

379,00 €

incl. BTW


ALHAMBRA 1C Black Satin - Avant-Garde Elegantie in Matte Zwart


De ALHAMBRA 1C Black Satin, een studio-instrument met een verrassende afwerking, is een unieke toevoeging aan je muzikale reis. De matte zwarte kleur, zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen, biedt niet alleen een moderne en elegante uitstraling, maar toont ook geen vingerafdrukken.

Ambacht en Geluidskwaliteit: Met met de hand geselecteerde houtsoorten is de 1C Black Satin gebouwd met een massief cederhouten bovenblad en Sapelli zij- en achterkant. Deze hoogwaardige materialen garanderen niet alleen duurzaamheid, maar ook een vol en veelzijdig geluid, geschikt voor diverse muziekstijlen. Ambachtelijk vakmanschap komt tot uiting in details zoals de vernikkelde stemmechanieken, palissander toets en bovenbinding, waardoor deze gitaar uitstijgt tot een categorie van elegantie en stijl.

Comfort en Moderniteit: De 1C Black Satin is niet alleen een uitzonderlijk studio-instrument, maar blinkt ook uit in comfort en moderniteit. Ontworpen voor extreme speelbaarheid, is de snaaractie aangepast voor beginners, waardoor het leren van gitaarspelen eenvoudig wordt. De moderne uitstraling, met de kenmerkende matte zwarte kleur, doorbreekt de traditie van klassieke gitaren en biedt spelers een unieke en stijlvolle optie om hun individualiteit tot uiting te brengen.

Kenmerken en Opties:

  • Bovenblad: Massief Rood Ceder
  • Zij- en Achterkant: Mahonie
  • Hals: Mahonie
  • Toets: Indisch Palissander
  • Stemmechanieken: Vernikkeld
  • Binding: Alleen op het bovenblad

Met de ALHAMBRA 1C Black Satin haal je niet alleen een instrument in huis, maar ook een statement van stijl en expressie. Bestel nu en ontdek de perfecte combinatie van modern design, comfort en subliem geluid.

Accept Site use cookies