Alhambra 3C Expand

Alhambra 3C

Alhambra

AH107775

Nieuw

Alhambra 3C Klassieke gitaar Ceder top - mahonie back

Meer details

Levertijd op aanvraag

499,00 €

incl. BTW

Alhambra 3C Klassieke gitaar Ceder top - mahonie back


Duik in de wereld van muziek met de Alhambra Model 3C gitaar, een juweel van muzikaal vakmanschap. Deze studiogitaar vertegenwoordigt een kwalitatieve sprong ten opzichte van zijn voorgangers, de 1C en 2C modellen.

Kwaliteitsvakmanschap en Uitstekende Details

De Alhambra Model 3C is een met de hand vervaardigd meesterwerk, met precisie aandacht voor elk detail. Het robuuste en veelzijdige ontwerp gaat hand in hand met een prachtige toon die je zintuigen zal verblijden. Ideaal voor studenten en muziekliefhebbers, biedt deze gitaar een onvergelijkbare studie-ervaring.

Zuiver Geluid en Hoogwaardige Afwerking

Ervaar het zuivere geluid en de uitzonderlijke afwerkkwaliteit van de Alhambra 3C. Deze gitaar is de perfecte keuze om je techniek te perfectioneren en je eerste stappen te zetten in de wereld van het gitaarspelen. Verkrijgbaar met een bovenblad van Ceder of Sparren, altijd gebouwd met geselecteerde houtsoorten voor een uitzonderlijk geluid.

Bruginnovatie voor een Gedefinieerd Geluid

De Alhambra 3C maakt gebruik van melamine in de constructie van de bruggen, zowel voor het zadel als de topkam. Dit geluidsgeleidende synthetische materiaal draagt bij aan een ronde en gedefinieerde toon. Ontdek de innovatie achter elke noot en verhef je muzikale ervaring met de Alhambra Model 3C gitaar.

Veelzijdigheid en Toegankelijkheid

De Alhambra Model 3C imponeert niet alleen met zijn geluid en constructie, maar biedt ook veelzijdigheid en toegankelijkheid die aan jouw behoeften voldoen.

Aanpassingsopties: Cutaway en Smalle Body

Kies de stijl die bij je past. Het Model 3C is verkrijgbaar in een Cutaway (CW) versie, waardoor de toegang tot de onderkant van de toets wordt verbeterd. Bovendien vermindert de Narrow Body (CT) variant de diepte van de gitaar, waardoor meer toegankelijkheid en comfort ontstaat bij het spelen via een riemsysteem.

Uitstekende Koop in zijn Prijsklasse

De Alhambra Model 3C is een uitzonderlijke keuze in een prijsklasse geschikt voor een studiogitaar. Ontdek de kwaliteit, veelzijdigheid en vakmanschap die deze gitaar biedt en verhef je muziekstudio-ervaring.

Kenmerken en Opties:

  • Bovenblad: Massief Rode Ceder of massief Duits vurenhout
  • Achter- en Zijkanten: Mahonie
  • Hals: Mahonie
  • Toets: Indisch Palissander
  • Stemmechanieken: Vernikkeld

Accept Site use cookies