Nieuw Alhambra 3C Expand

Alhambra 3C

Alhambra

AH107775

Nieuw

Alhambra 3C Klassieke gitaar Ceder top - mahonie back

Meer details

1 Item

489,00 €

incl. BTW

Alhambra 3C Klassieke gitaar Ceder top - mahonie back

De Alhambra 3C is een klassieke gitaar die je muziek naar het volgende niveau brengt. Spelen met een Alhambra is iets speciaals: de manier waarop het geluid moeiteloos tevoorschijn komt en de met zorg gekozen houtsoorten die door ervaren handen worden behandeld maken van elk instrument een unieke ervaring. De Alhambra 3C maakt deel uit van de traditie om meer dan een gitaar in handen van muzikanten te leggen: een stukje geschiedenis, kennis en passie voor muziek met de kwaliteitsgarantie van een van de meest gerespecteerde merken van klassieke gitaren ter wereld.
Deze gitaar is een mooi robuust model waarbij met alle details rekening is gehouden en dus zorgvuldig is afgewerkt. Elke fret werd vakkundig geplaatst om de technische groei te bevorderen. De Alhambra 3C heeft een zacht, breed geluid en biedt veelzijdigheid, waardoor het muzikale bereik verder reikt dan klassieke muziek en andere stijlen binnendringt die subtiele melodieën of meer organische harmonieën vereisen.
Alle natuurlijkheid, kleur en aanwezigheid worden gecreëerd door de keuze van materialen die het geheel groter maken dan de som der delen. Dit model heeft een massief ceder blad: een donkerder hout met subtiele, donkere en warmere tonen. De bodem en zijkanten zijn van gelamineerd sapelie: een hout uit West-Afrika (dichter dan mahonie) dat zelfs bij variaties in vochtigheid stabiel blijft. De hals is uit samanguila: een Afrikaans hout met lichtere schaduw. De toets is uit Indisch palissander vervaardigd.
Alhambra is één van de meest gerespecteerde merken bij de productie van klassieke en akoestische gitaren. Ze worden gebruikt door de beste muzikanten ter wereld binnen de klassieke muziek tot flamenco en folk en rock. Een Alhambra hebben is behoren tot een groep muzikanten die muziek serieus nemen en altijd op zoek zijn naar perfectie.

SPECIFICATIES
  • Top: massief cederhout
  • Achterkant en zijkanten: sapelie
  • Nek: samanguila
  • Toets: palissander
Accept Site use cookies