Alhambra Z Nature Expand

Alhambra Z Nature

Alhambra

AH107764

Nieuw

Alhambra Z Nature klassieke gitaar Ceder solidariteit top - Mahonie back

Meer details

Levertijd op aanvraag

299,00 €

incl. BTW

Alhambra Z Nature klassieke gitaar Ceder solidariteit top - Mahonie back


Verken de Alhambra Z-Nature klassieke gitaar, een perfecte keuze voor beginners. Ontworpen met betaalbaarheid en kwaliteit in gedachten, biedt deze gitaar een buitengewone muzikale ervaring tegen een betaalbare prijs. Ontdek hoe de Z-Nature harmonie, authenticiteit en vakmanschap uit Spanje combineert.

Resonerend Geluid: Het Hart van de Z-Nature

Ervaar de rijkdom van geluid met de Alhambra Z-Nature. De natuurlijke satijnen afwerking houdt de poriën van de gitaar open, wat resulteert in een indrukwekkende resonantie. De melamine onderdelen in de kam en topkam dragen bij aan een rond en gebalanceerd geluid. Ontdek hoe dit instrument uitzonderlijke volume en ongeëvenaard comfort bereikt, iedereen verrassend met zijn kracht, toonkwaliteit en speelbaarheid.

Elegant Ontwerp en Lichtgewicht: De Z-Nature in Jouw Handen

Natuurlijke schoonheid ontmoet functionaliteit in het ontwerp van de Z-Nature. Met een open poriën afwerking die niet alleen de esthetiek verbetert maar ook het totale gewicht vermindert, is deze gitaar ideaal voor jonge spelers die comfortabel willen spelen. De Samanguila hals en massieve cederen bovenblad brengen een eenvoudig maar doordacht ontwerp tot leven. Ontdek hoe de Z-Nature elegantie combineert met lichtheid, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor iedereen.

Kenmerken en Opties:

  • Bovenblad: Massief Rode Ceder
  • Achter- en Zijkanten: Mahonie
  • Hals: Mahonie
  • Toets: Indisch Palissander
  • Stemmechanieken: Vernikkeld
  • Binding: Alleen op de bovenkant

Ontdek de Alhambra Z-Nature en geef je muzikale reis een vliegende start. Betaalbare kwaliteit, authentiek vakmanschap en een harmonieuze klank wachten op jou.

Accept Site use cookies