Nieuw Casio AP-470 WE Expand

Casio AP-470 WE

Casio

AP-470WE

Nieuw

Casio Celviano AP-470 WE digitale piano wit

Meer details

Levertijd op aanvraag

1 095,00 €

incl. BTW

Casio Celviano AP-470 WE digitale piano wit


Ontdek de Casio Celviano AP-470 WE digitale piano in het verfijnde wit, een meesterwerk van geluidstechnologie en expressieve kracht. Deze piano biedt een ongeëvenaarde reproductie van de rijke, resonante tonen die je normaal gesproken alleen hoort bij een akoestische piano.

Geluidstechnologie voor de Kenner: De Casio AP-470 is uitgerust met de innovatieve Multi-dimensional Morphing AiR-geluidsbron. Deze nieuwe technologie is ontworpen met aandacht voor zelfs de kleinste details om de resonerende tonen van een akoestische piano nauwkeurig weer te geven. Het geheugen is uitgebreid, wat resulteert in een langere sampleduur en een verbeterde geluidskwaliteit. Dit leidt tot natuurlijke temporele overgangen in de klank, van de oorspronkelijke aanslag tot de langzaam wegstervende tonen. Het resultaat is een geluid dat het pure karakter van een akoestische piano weerspiegelt.

Twee Iconische Vleugelklanken: Bij de Casio AP-470 kun je kiezen uit twee legendarische vleugelklanken, afhankelijk van het muziekgenre en de uitvoeringsomgeving.

  • Vleugel 1: Ideaal voor heldere en luxe uitvoeringen, met een heldere en duidelijke toon die ideaal is voor jazz en popmuziek.
  • Vleugel 2: Perfect voor krachtige uitvoeringen, met een klassieke vleugelklank die het hele dynamische bereik bestrijkt.

Speelervaring als een Vleugel: Het keyboard van de Casio AP-470 is ontworpen om het natuurlijke speelgevoel van een vleugel zo dicht mogelijk te benaderen. Met het geschaalde hamerslagkeyboard II, dat voorzien is van drie sensoren, krijg je dezelfde timing als een echte vleugel. Bovendien zijn de toetsen gemaakt van geïmiteerd ebbenhout en ivoor, waardoor je dezelfde luxe textuur en grip hebt als op een akoestische vleugel.

Lid Simulator voor Authentieke Geluidseffecten: De Casio AP-470 heeft een Lid Simulator die de geluidseffecten reproduceert die ontstaan door het openen en sluiten van de klep van een vleugel. Je kunt de mate van openen aanpassen om de gewenste akoestische effecten te bereiken, waardoor je tijdens het spelen altijd het juiste pianogeluid kunt creëren.

String Resonance voor Diepere Klank: De piano reproduceert niet alleen het geluid van aangeslagen toetsen, maar ook de resonantie van andere snaren die vibreert en hun bijdrage leveren aan de rijke klank van een akoestische piano. Dit wordt mogelijk gemaakt door het String Resonance-systeem, met een stereo-resonantiesimulator voor alle 88 toetsen. Het resultaat is een diepere en rijkere resonantie die vergelijkbaar is met een akoestische piano.

Key Off Simulator en Sustainresonantie: De Key Off Simulator repliceert op natuurlijke wijze de klankvariaties die optreden wanneer je je vinger van een toets haalt, en Sustainresonantie bootst de resonantie na die ontstaat door het gebruik van een demperpedaal. Dit alles draagt bij aan een authentieke pianoklank.

Hall Simulator voor Akoestische Veelzijdigheid: Met de Hall Simulator kun je de akoestische kenmerken van verschillende wereldberoemde concertzalen simuleren, van zuivere galm tot briljante akoestiek. De Casio AP-470 is voorzien van een geavanceerd equalizing-systeem, waardoor je als pianist kunt genieten van het essentiële geluid van een vleugelpiano, waar je ook speelt.

Concert Play en Audio-opname: Er zijn maar liefst 10 hoogwaardige audio-opnamen van live orkestoptredens geïntegreerd in de Casio AP-470. Hiermee kun je meespelen en het gevoel ervaren dat je deel uitmaakt van een grootschalige uitvoering. De piano heeft ook een handige audio-opnamemogelijkheid in WAV-formaat, zodat je je eigen muziek kunt vastleggen.

Veelzijdige Functies en Verbinding met App: De Casio AP-470 heeft een breed scala aan functies, waaronder een MIDI-recorder, diverse effecten en een USB-poort. Je kunt ook verbinding maken met de Casio Music Space-app voor extra functionaliteit.

Specificaties:

  • Toetsenbord: Tri-sensor geschaald hamerslagtoetsenbord ? met ebbenhout en ivoorimitatie
  • Aantal toetsen: 88
  • Polyfonie: 256
  • Aantal tonen: 22
  • Lesfunctie met 60 oefenstukken en opnamemogelijkheid
  • Pedaal: 3 ingebouwde pedalen
  • Krachtige versterker: 20 W + 20 W
  • Kleur: Wit
  • Afmetingen: 1417 x 427 x 861 mm
  • Gewicht: 43,4 kg

Met de Casio Celviano AP-470 WE digitale piano ervaar je een ongekend niveau van expressie en kwaliteit in een verfijnde, witte behuizing. Een meesterwerk dat je pianospel naar nieuwe hoogten tilt.

Accept Site use cookies