Boston PB1/1520 Expand

Boston PB1/1520

Boston

PB1/1520

Nieuw

pianobank met verstelbare zitting mat zwart met zwarte velours zitting

Meer details

1 Item

99,00 €

incl. BTW

pianobank met verstelbare zitting mat zwart met zwarte velours zitting

Het belang van een goede zithouding tijdens het pianospelen kan niet genoeg benadrukt worden. Daarom bieden wij deze Boston pianobank aan, ontworpen om comfort en stabiliteit te waarborgen.

Deze pianobank heeft een fraaie matte zwarte afwerking die bij elk interieur past. De stevige zitting is bekleed met zacht zwart velours, wat niet alleen comfortabel aanvoelt maar ook een stijlvolle uitstraling geeft.

Wat deze pianobank echt bijzonder maakt, zijn de twee handige design draaiknoppen waarmee je eenvoudig de hoogte kunt aanpassen. Of je nu wat langer bent en een hogere positie wilt of de voorkeur geeft aan een lagere zithoogte, deze bank kan moeiteloos worden aangepast. De minimale hoogte is 48 cm en de maximale hoogte is 56 cm, waardoor het geschikt is voor pianisten van alle lengtes.

De afmetingen van de zwarte velours zitting zijn royaal - 55,5 cm in de breedte en 32,5 cm in de diepte. Hierdoor kun je comfortabel zitten terwijl je geniet van het bespelen van je piano.

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxH): 55,5 x 32,5 x 48-56 cm
  • Kleur: Mat Zwart met Zwarte Velours Zitting
  • Verstelbaarheid: 48-56 cm
  • Zitting: Zwarte Velours, 55,5 x 32,5 cm

Deze pianobank is de perfecte aanvulling op elke pianosessie, of je nu een beginnende pianist bent of een doorgewinterde professional. Verwen jezelf met het comfort en de functionaliteit die deze pianobank biedt.

Accept Site use cookies