Ernie Ball 2831 Expand

Ernie Ball 2831

Ernie Ball

CEB2831

Nieuw

Ernie Ball 2831 Power Slinky Bass 55-110

Meer details

1 Item

27,90 €

incl. BTW

Ernie Ball 2831 Power Slinky Bass 55-110


De Ernie Ball 2831 Power Slinky Bass-snaren zijn de ideale keuze voor bassisten die op zoek zijn naar krachtige en heldere klanken. Deze snaren bieden een optimale balans tussen punchy bass en articulatie, wat ze perfect maakt voor verschillende muziekstijlen. Ze zijn ontworpen voor de serieuze bassist die houdt van een stevige klank met een strakke feel.

Kenmerken:

  1. Krachtige Klank: De Power Slinky-snaren zijn speciaal ontworpen om meer kracht en diepte aan je basgitaargeluid toe te voegen. De 55-110 maatvoering biedt een sterke, punchy basrespons zonder in te leveren op helderheid.

  2. Ideaal voor Verschillende Stijlen: Of je nu rock, metal, funk, of andere muziekstijlen speelt, deze snaren leveren de veelzijdigheid die je nodig hebt. Ze bieden een uitstekende respons en articulatie, wat essentieel is voor het spelen van complexe baslijnen.

  3. Duurzaam en Betrouwbaar: Ernie Ball staat bekend om de kwaliteit van hun snaren. De Power Slinky Bass-snaren zijn gemaakt om lang mee te gaan en behouden hun klank, zelfs bij intensief gebruik.

  4. Geschikt voor 4-snarige basgitaren: Deze set is ontworpen voor standaard 4-snarige basgitaren en biedt een perfecte spanning en speelbaarheid.

Specificaties:

  • Model: 2831 Power Slinky Bass 55-110
  • Snaardiktes: .055, .075, .090, .110
  • Materiaal: Vernikkeld staal
  • Type: Ronde wond
  • Geschikt voor: 4-snarige basgitaren
  • Gewicht: 45,4 gram (setgewicht)
  • Lengte snaar: Lang schaal (34 inch)
  • Gemaakt in de USA

Upgrade je basgeluid met de Ernie Ball 2831 Power Slinky Bass-snaren en ervaar het verschil in kracht, helderheid en respons. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste beginner, deze snaren tillen je spel naar een hoger niveau. Bestel ze vandaag nog en laat je basgitaar stralen!

Accept Site use cookies