Nieuw Hayman HTA-40-YE Expand

Hayman HTA-40-YE

Hayman

HTA-40-YE

Nieuw

Hayman HTA-40-YE halve maan tamboerijn, zonder vel, plastic, geel

Meer details

Levertijd op aanvraag

15,00 €

incl. BTW

Hayman HTA-40-YE halve maan tamboerijn, zonder vel, plastic, geel


Ontdek de opwindende wereld van ritmisch plezier met de Hayman HTA-40-YE Halve Maan Tamboerijn - de ultieme keuze voor elke muzikant die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige percussie-ervaring. Deze halve maan tamboerijn, ook bekend als beatring vanwege het ontbreken van een trommelvel, is vervaardigd door het gerenommeerde merk Hayman en staat garant voor hoogwaardige prestaties en duurzaamheid.

Kenmerken:

  1. Materiaal: Duurzaam Plastic De Hayman HTA-40 is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam plastic, waardoor het niet alleen lichtgewicht is, maar ook bestand tegen de slijtage die gepaard gaat met intensief gebruik. Het biedt een lange levensduur, zodat je keer op keer kunt genieten van je muzikale reis.

  2. Jingles / Schellen: Helder en Krachtig Met maar liefst 16 paar helder klinkende metalen 'jingles' of schellen, levert de tamboerijn een rijk en levendig geluid. Of je nu deel uitmaakt van een band, een live-optreden verzorgt of gewoon thuis jamt, deze tamboerijn voegt een onmiskenbaar ritmisch element toe aan je muziek.

  3. Gemakkelijke Handgreep: Optimaal Comfort De Hayman HTA-40 is ontworpen met een goed in de hand liggende plastic grip, waardoor optimale comfort en controle worden geboden tijdens het spelen. Deze ergonomische benadering maakt het gemakkelijk voor elke muzikant om de tamboerijn vast te houden en te bespelen, zelfs tijdens langere sessies.

  4. Veelzijdigheid: Ideaal voor Muzikanten met Een Hand Vrij De half moon tamboerijn is bij uitstek geschikt voor muzikanten die hun handen vrij willen houden. Of je nu een gitarist bent die extra ritmische flair wil toevoegen of een zanger die een meeslepende begeleiding zoekt, deze tamboerijn is de perfecte aanvulling op elke muzikale setting.

Haal de Hayman HTA-40-YE Halve Maan Tamboerijn vandaag nog in huis en ontdek een wereld van expressieve ritmes en muzikaal plezier. Bestel nu en laat je inspireren door de toegevoegde dimensie die deze tamboerijn aan jouw muziek zal geven.

Accept Site use cookies