Vic Firth  VXHP0012 Expand

Vic Firth VXHP0012

Vic Firth

VXHP0012

Nieuw

Vic Firth VXHP0012 Bluetooth isolatie koptelefoon

Meer details

2 Items

109,00 €

incl. BTW

Vic Firth VXHP0012 Bluetooth isolatie koptelefoon


De Vic Firth VXHP0012 Bluetooth Isolation koptelefoon is een hoogwaardige, draadloze koptelefoon die uitstekend geschikt is voor drummers en muzikanten die op zoek zijn naar betrouwbare gehoorbescherming en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze koptelefoon combineert geavanceerde technologie met maximaal comfort en is geschikt voor diverse toepassingen, van live optredens tot studio-opnames en oefensessies.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ruisonderdrukking: De koptelefoon is ontworpen om externe geluiden te verminderen met maar liefst 20 decibels. Dit zorgt voor een aanzienlijke isolatie van omgevingsgeluid, waardoor je je volledig kunt concentreren op je muziek of oefensessie zonder afleiding.

  • Uitstekend geluid: Met een 50 mm dynamische Mylarcon luidspreker levert deze koptelefoon een indrukwekkende geluidskwaliteit. Je kunt genieten van een diepe en strakke bas, heldere middentonen en scherpe hoge tonen, wat essentieel is voor drummers en muzikanten die nauwkeurigheid en helderheid waarderen.

  • Comfortabel ontwerp: De koptelefoon is voorzien van brede schuimkussens en een gewatteerde hoofdband voor maximaal comfort, zelfs tijdens lange oefensessies of optredens. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de koptelefoon goed op zijn plaats blijft en niet verschuift.

  • Lange batterijduur: Met een ingebouwde oplaadbare batterij biedt deze koptelefoon ongeveer 20 uur gebruikstijd op een enkele lading. Dit betekent dat je hem meerdere sessies kunt gebruiken voordat je hem opnieuw moet opladen.

  • Bluetooth-connectiviteit: De koptelefoon maakt gebruik van gelicentieerde Bluetooth-technologie, waardoor je draadloos kunt verbinden met compatibele apparaten. Dit biedt ultieme flexibiliteit en gemak, of je nu op het podium staat, in de studio werkt of gewoon onderweg naar muziek luistert.

  • Accessoires inbegrepen: De koptelefoon wordt geleverd met een 150 cm afneembare 3,5 mm (1/8 inch) line-in kabel, een 6,3 mm (1/4 inch) koptelefoonaansluiting-adapter en een 40 cm USB-oplaadkabel. Hierdoor ben je direct klaar om aan de slag te gaan, zowel draadloos als bedraad.

Kortom, de Vic Firth VXHP0012 Bluetooth Isolation koptelefoon biedt de perfecte balans tussen geluidskwaliteit, comfort en gebruiksgemak. Of je nu een drummer bent die zijn gehoor wil beschermen of een muzikant die gewoon van geweldige muziek wil genieten, deze koptelefoon is een uitstekende keuze.

Accept Site use cookies