Evans EQ PODS Expand

Evans EQ PODS

Evans

EQPODS

Nieuw

Evans EQ Pods demperpads (set van 7)

Meer details

1 Item

16,30 €

incl. BTW

Evans EQ Pods demperpads (set van 7)


Verfijn je drumgeluid met Evans EQ Pods, de ultieme oplossing voor het beheersen van boventonen, stemming en resonantie. Deze polymeergels zijn ontworpen om je geluid naar een hoger niveau te tillen. Ze beschikken over een teflon-gecoate bovenzijde om vlekkeloos te blijven en hun vorm te behouden. Of je nu een beginner of een doorgewinterde drummer bent, deze EQ Pods zijn onmisbaar in je arsenaal.

PRODUCTSPECIFICATIES

  • Veelzijdige controle over boventonen: Met de EQ Pods kun je experimenteren met je geluid en overtollige boventonen onderdrukken voor een strakkere en preciezere klank.

  • Uitstekende levensduur en bouwkwaliteit: Deze pods zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik, en bieden een betrouwbare geluidscontrole.

  • Duurzame, dubbellagige constructie: De constructie zorgt voor duurzaamheid en herbruikbaarheid, zodat je keer op keer kunt blijven experimenteren.

  • Stain-free, herbruikbare kleefstof: De kleefstof laat geen vlekken achter en kan keer op keer worden gebruikt zonder aan kleefkracht te verliezen.

  • Premium, roadwaardige behuizing: De pods worden geleverd in een stevige behuizing voor gemakkelijk transport en hergebruik.

Met de Evans EQ Pods heb je de controle over je drumgeluid volledig in handen. Of je nu optreedt in een zaal of gewoon oefent in je studio, deze demperpads zijn een waardevolle aanvulling op je drumsetup. Experimenteer, perfectioneer en geniet van een strakker geluid met Evans EQ Pods.

Accept Site use cookies