D'Addario EJ63I Expand

D'Addario EJ63I

D'Addario

EJ63I

Nieuw

D'Addario EJ63i Nickel Medium 12-36 snaren voor Ierse tenor banjo

Meer details

2 Items

7,60 €

incl. BTW

D'Addario EJ63i Nickel Medium 12-36 snaren voor Ierse tenor banjo


Ontketen de volledige expressiviteit van je Ierse tenor banjo met D'Addario EJ63i snaren. Deze set, ontworpen voor het GDAE-stemmingsschema, is de perfecte metgezel voor liefhebbers van traditionele Ierse muziek. Met een uitgebalanceerd nikkel omwonden ontwerp, bieden deze snaren een warme en levendige klank die je spel tot leven brengt.

Kenmerken:

  • Type Snaren: Ierse Tenor Banjo Snaren (EJ63i)
  • Materiaal: Vernikkeld staal
  • Snaardiktes: .012, .016, .024, .036
  • Stemming: GDAE
  • Klankkarakter: Warm en levendig
  • Verpakking: Individuele set

D'Addario begrijpt de unieke eisen van Ierse tenor banjospelers en heeft de EJ63i snaren gecreëerd om aan deze behoeften te voldoen. De combinatie van materialen en diktes zorgt voor een uitstekende projectie en tonale evenwichtigheid, perfect voor de GDAE-stemming. Als vertrouwde keuze onder professionele spelers, zal deze set je toelaten om je Ierse melodieën en ritmes te laten schitteren.

D'Addario's toewijding aan het perfectioneren van hun producten is zichtbaar in elk aspect van de EJ63i snaren. Of je nu in een sessie speelt of op het podium staat, je kunt vertrouwen op de consistentie en duurzaamheid waar D'Addario om bekend staat. Verrijk je muzikale reis en geef je Ierse tenor banjo een stem die het verdient. Voeg de D'Addario EJ63i snaren toe aan je instrument en laat je klanken resoneren in de rijke traditie van de Ierse muziek.

Accept Site use cookies