Casio CT-S300 Expand

Casio CT-S300

Casio

CT-S300

Nieuw

Casio CT-S300 Casiotone keyboard 61 toetsen

Meer details

1 Item

215,00 €

incl. BTW

Casio CT-S300 Casiotone keyboard 61 toetsen

Het Casio CT-S300 Casiotone keyboard met 61 toetsen is een slank en stijlvol instrument dat je in staat stelt om overal en altijd van muziek te genieten. Met een compact formaat van slechts 930 mm x 256 mm x 73 mm, wat 30% kleiner is dan het vorige CTK-3500 model, en een alkalinebatterij die ongeveer 19 uur meegaat, is dit keyboard ongelooflijk draagbaar. Het keyboard heeft een handige grip aan de bovenkant en weegt slechts 3,3 kg, waardoor je het moeiteloos overal mee naartoe kunt nemen. De afgeronde randen en hoeken zorgen voor veilig transport.

De CT-S300 heeft een gebruiksvriendelijke interface met een eenvoudige, intuïtieve lay-out, met minder knoppen en een combinatie van een LCD-scherm en een draaiknop. Een handige Home-knop stelt gebruikers in staat om op elk moment naar het hoofdscherm terug te keren. Dit maakt het een veelzijdig keyboard met verbeterde bruikbaarheid.

Wat betreft geluid levert de CT-S300 prestaties die je niet zou verwachten van zo'n compact keyboard. Dankzij ovale luidsprekers van 13 cm x 6 cm met versterkte magneten geniet je van een verrassend geweldige geluidskwaliteit. De equalizer en het volume zorgen voor gebalanceerd geluid van de bas tot de hoge tonen, zelfs bij lage volumes.

De Dance Music Modus en Voices bieden een scala aan speelmogelijkheden. Je kunt drums, bas en synthesizerfrasen combineren om te genieten van dance-muziek. Druk simpelweg op het ritme om accenten toe te voegen aan je spel.

Dit keyboard heeft pianostijltoetsen en aanraakrespons, waardoor de toetsen reageren op de kracht van je aanslag, vergelijkbaar met een echte piano. De My Setup-knop laat je jouw favoriete instellingen opslaan, zodat je snel toegang hebt tot de gewenste tonen en ritmes.

Met het pitch bend-wiel voeg je eenvoudig realistische effecten toe aan je spel, zoals gitaarachtige buigingen en saxofoon-effecten. De CT-S300 heeft ook een USB naar host micro B-aansluiting, waarmee je eenvoudig muziek kunt maken in combinatie met je smartphone of computer.

De Casio Music Space-app biedt extra functionaliteit, waaronder de mogelijkheid om demo-nummers af te spelen en bladmuziek weer te geven op het scherm. Hierdoor kun je altijd en overal je favoriete nummers spelen en oefenen. Je kunt je voortgang bijhouden met de scorefunctie van de app om je spel te verbeteren.

De CT-S300 wordt geleverd met een speciale draagtas in een stijlvol rolltop-design. Hiermee kun je het keyboard eenvoudig overal mee naartoe nemen, inclusief ruimte voor een muziekstandaard en AC-adapter.

Specificaties:

  • 61 aanslaggevoelige toetsen
  • Aansluitingen: Hoofdtelefoon (3.5 mm jack), Line-in (3.5 mm jack), Sustainpedaal
  • Aantal begeleidingsstijlen: 51 - 100
  • Maximale polyfonie: 48
  • Ingebouwde speakers: 2x 2.5 W + 2.5 W
  • MIDI I/O: USB in / out
  • Type toetsen: Keyboard action
  • Voeding: Adapter Europese platte ongeaarde stekker of 6x AA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Gewicht: 0 - 4.9 kg
  • Gewicht (incl. verpakking): 4,8 kg
  • Afmetingen (incl. verpakking): 98,5 x 31,5 x 13,5 cm
  • App-functie: Chordana Play for Keyboard
  • Inclusief stroomadapter (AD-E95100L) en lessenaar

Het Casio CT-S300 Casiotone keyboard biedt een complete muziekervaring in een compact en draagbaar ontwerp, ideaal voor zowel beginners als gevorderde spelers. Met talloze functies en een hoogwaardige geluidskwaliteit biedt dit keyboard urenlang speelplezier. Koop het nu en ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige instrument.

Accept Site use cookies