Dunlop D6707 Expand

Dunlop D6707

Dunlop

D6707

Nieuw

Dunlop D6707 gitaarriem Designer Jacquard Instrument Strap - Grey Skull

Meer details

2 Items

28,80 €

incl. BTW

Dunlop D6707 gitaarriem Designer Jacquard Instrument Strap - Grey Skull


Welkom bij onze uitgebreide webshop, waar muziek en stijl samenkomen! Ontdek de perfecte harmonie van comfort, kwaliteit en design met de Dunlop D6707 gitaarriem Designer Jacquard Instrument Strap in de unieke kleur Grey Skull. Deze JACQUARD GREY SKULL STRAP uit de D6707 serie belichaamt de perfecte fusie van vakmanschap en creativiteit, waardoor je niet alleen een instrumentriem hebt, maar ook een kunstwerk om je persoonlijke stijl te accentueren.

Kenmerken:

  1. Designer Jacquard Fabric: De riem is vervaardigd uit hoogwaardig Jacquard-geweven stof, wat niet alleen zorgt voor comfortabel gebruik maar ook een duurzaamheid van topkwaliteit garandeert. Het unieke patroon met grijze schedels is ontworpen door onze getalenteerde in-house kunstenaars, wat resulteert in een riem die net zo expressief is als jouw muziek.

  2. Vibrant Color Patterns: De riem is doordrenkt met levendige en kleurrijke patronen die een visueel statement maken. Of je nu op het podium staat, in de studio bent of gewoon thuis speelt, deze riem voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je muzikale uitingen.

  3. Pull-Getest tot 200 Pond: De D6707 riem is grondig getest en kan moeiteloos een belasting tot 200 pond weerstaan. Of je nu een lichtgewicht akoestische gitaar of een zwaardere elektrische gitaar gebruikt, deze riem staat garant voor stabiliteit en betrouwbaarheid.

  4. Genuine Leather Ends: De riem is uitgerust met authentieke leren uiteinden, waardoor een stevige bevestiging aan je instrument wordt gegarandeerd. Deze uiteinden zijn ontworpen om compatibel te zijn met of zonder het gebruik van het Straplok Retainer System, waardoor je flexibiliteit hebt in hoe je de riem bevestigt.

Maak je geen zorgen over compromissen op het gebied van stijl of functionaliteit; de Dunlop D6707 gitaarriem biedt het beste van beide werelden. Voeg deze Designer Jacquard Strap toe aan je collectie en ervaar het verschil in comfort en esthetiek tijdens elke speelsessie. Creëer een unieke muzikale identiteit met de Grey Skull riem en laat je persoonlijke stijl stralen, of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met spelen. Bestel vandaag nog en geef je instrument de aandacht en ondersteuning die het verdient!

Accept Site use cookies