Dunlop 418P60 Expand

Dunlop 418P60

Dunlop

418P60

Nieuw

Dunlop 418P60 Tortex Plectrum 0.60mm 12-Pack

Meer details

9 Items

6,95 €

incl. BTW

Dunlop 418P60 Tortex Plectrum 0.60mm 12-Pack

Tortex Picks zijn zeer duurzaam met een "memory-feel" dat zich vormt naar uw aanslag en grip, ook heeft hij precies de juiste hoeveelheid flexibiliteit voor een pittige, vloeiende attack die helder en crispy is. Of je nu schroeiende elektrische leads speelt of akoestische passages tokkelt, de aantrekkingskracht van Tortex zal je bekoren.


Specificaties:

  • Tortex Standard plectrum
  • Aantal: 12 stuks
  • slijtvast
  • vormt zich naar uw aanslag en grip
  • dikte: 0.60mm
  • kleur: oranjeTHE LONG STORY
Tortex® Picks werd voor het eerst uitgebracht in 1981 en was oorspronkelijk bedoeld als vervanging van tortoiseshell van hoge kwaliteit. De baanbrekende creatie van Jim Dunlop werd zoveel meer dan dat, maar het vestigde zijn eigen identiteit en werd de nieuwe standaard waarmee alle andere keuzes worden beoordeeld.

Voortbouwend op het precisie-, consistentie- en kleurgecodeerde meetsysteem dat hij introduceerde met Nylon Picks, besloot Jim om een keuze te maken met een heldere en pittige attack, superieur geheugen en duurzaamheid en een verbeterde grip. Hij koos Delrin als zijn basismateriaal en besteedde vervolgens meer dan een jaar aan het ontwikkelen van een speciaal behandelproces om zijn volledige potentieel te benutten. Door dit behandelproces onderscheidt Tortex Picks zich van alle andere door hun unieke, grip verbeterende matte oppervlak en agressieve attack te bieden. Uiteindelijk breidde Jim het kleurensysteem van zijn vorige picks uit om het heldere en tijdloze palet te creëren dat een industriestandaard is geworden. Omdat we ons houden aan de oorspronkelijke formule van Jim, blijven Tortex Picks onze bestseller. En we maken ze nog steeds op het Dunlop hoofdkwartier in Benicia, Californië.

Met Tortex lanceerde Jim Dunlop een revolutie en de wereld van picks is nooit hetzelfde geweest. Het schildpad-logo is direct herkenbaar en het levendige Tortex-palet is een ijkwaardige steno geworden voor gitaristen. Ontelbare muzikanten over de hele wereld, die elk genre en elke speelstijl vertegenwoordigen, hebben gekozen voor Tortex Picks om te helpen waar ze van houden.

Accept Site use cookies