Nieuw ALHAMBRA 1C Expand

ALHAMBRA 1C

Alhambra

AH107772

Nieuw

ALHAMBRA 1C Klassieke gitaar Ceder top - mahonie back

Meer details

1 Item

369,00 €

incl. BTW

ALHAMBRA 1C Klassieke gitaar Ceder top - mahonie back
De Alhambra 1C is een toegankelijke klassieke gitaar, met alle kwaliteit die dit legendarische merk in al zijn instrumenten garandeert. Vervaardigd met expertise maakt Alhambra de meest gerespecteerde instrumenten op de markt. 

De Alhambra 1C is een betaalbaar model met een perfecte afwerking, kwaliteit en uiterlijk. De geselecteerde houtsoorten geven een unieke elegantie en een geluid boven het gewone. De bovenkant is van massief cederhout dat een warm en rijk geluid produceert. De achterkant en zijkanten zijn van gelamineerd sapelie: een houtsoort uit West-Afrika (dichter dan mahonie) dat zelfs bij variaties in vochtigheid stabiel blijft. De hals is uit samanguila vervaardigd (een Afrikaanse houtsoort met lichtere schaduw). De toets is van palissander.

Het ontwerp is zeer licht en de sound is van geavanceerd niveau, met geweldig volume en definitie. Dankzij de gebruikte materialen heeft de Alhambra 1C een rond en vol geluid, dat nog meer verbetert met de tijd en continu gebruik, waardoor we vergeten dat we voor een invoermodel staan. Deze gitaar is ontworpen om de studie van klassieke gitaar en muzikale uitvoering tot een prioriteit te maken waarbij eventuele complicaties bij de maak ervan werden geëlimineerd.  
Alhambra is één van de bekendste merken in de muziekwereld. Sinds de jaren '60 produceren ze klassieke en akoestische gitaren van de hoogste kwaliteit, gebruikt door de beste muzikanten in de klassieke muziek tot flamenco en van folk tot rock.

Met een betaalbare prijs voor dergelijke kwaliteit, is de Alhambra 1C is het toegangsticket tot de wereld van grote klassieke gitaren.
Alhambra-gitaren bieden een garantie van 2 of 3 jaar als u de gitaar registreert op de website van de bouwer. Dit geldt voor fabricagefouten vanaf de datum van aankoop van het instrument.

SPECIFICATIES
  • Top: massief cederhout
  • Achter- en zijkanten: gelamineerd sapelie
  • Nek: samanguila
  • Toets: palissander
  • Mechanieken: vernikkeld


Accept Site use cookies