Tama HP30 Expand

Tama HP30

TAMA

HP30

Nieuw

Tama HP30 Stagemaster Power Glide Single Pedal

Meer details

2 Items

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

67,00 €

incl. BTW

Tama HP30 DRUM PEDAL

De HP30 Stagemaster combineert waarde en functionaliteit tot één betaalbaar pakket. Met hetzelfde offset cam ontwerp als de Iron Cobra Power Glide-pedalen biedt de HP30 meer kracht en snelheid wanneer de klopper het einde van de slag bereikt. U kunt de hoek van de slagkop eenvoudig aanpassen aan uw eigen voorkeuren, wat een zeldzaam kenmerk is in deze prijsklasse. Draai de klopper om twee verschillende soorten geluid te verkrijgen. Aan de ene kant zorgt het vilten hoofd voor een zacht en meer afgerond geluid, schakelt het om en je hebt de punchier attack van de plastic kop.

Kenmerken:

Power Glide (HP30)

De HP30 pedalen met een enkele ketting maken gebruik van dezelfde offset cam als de bestverkopende Iron Cobra Power Glide van TAMA.

Beater Angle Adjustment

Op de meeste pedalen in deze prijsklasse vindt u geen aanpasbare beater- / voetbord-hoeken. Maar onze HP30 wordt standaard geleverd met een hoekverstellingssysteem gekoppeld aan de hoek van het voeteneinde.

Spring Tension Adjustment

Geïnspireerd door de "Spring Tight" -functie van Iron Cobra, voorkomt deze speciaal gevormde moer dat de veerunit losraakt.

Spring Tight

Draaiende veren verminderen de pedaalzachtheid aanzienlijk. Spring Tight, een slimme halvemaanvormige veerspanningsstang, voorkomt dat de veer draait, en er dus geen spanningsverlies kan zijn op de veer.

Accept Site use cookies