Alpine ALP-MUF/BBP Expand

Alpine ALP-MUF/BBP

Alpine Hearing Protection

ALP-MUF/BBP

Nieuw

Muffy Baby oorkappen, roze

Meer details

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

25,90 €

incl. BTW

Alpine ALP-MUF/BBP Muffy Baby oorkappen, roze hoofdband 

Unieke gehoorbescherming vooor baby's en peuters


Bescherm de oren van baby’s en kinderen
Het gehoor van baby’s en peuters is kwetsbaar. Geluid is eerder schadelijk dan je denkt. Veel ouders stellen hun kind dan ook regelmatig bloot aan te hard geluid. Zonder dat zij daar bij stilstaan. Onderzoek wijst uit dat 1 op de 8 kinderen hierdoor blijvende gehoorschade oploopt. De Alpine Muffy Baby is speciaal ontwikkeld om gehoorschade bij de allerkleinsten te voorkomen. De oorkappen beschermen het gehoor van baby’s en peuters tegen schadelijk geluid. Bijvoorbeeld bij feesten, optochten, festivals, kermis, vuurwerk en auto- en motorraces. De Muffy Baby zorgt er bovendien voor dat een kind onderweg ongestoord kan slapen. Ideaal als het kind bijvoorbeeld meegaat naar een restaurant of op reis. Ook kinderen die last hebben van overprikkeling kunnen baat hebben bij het dragen van de oorkap.

Comfortabel en past altijd
De Alpine Muffy Baby is zo ontworpen dat de hoofdband nooit te strak zit. Daardoor geeft de gehoorbeschermer nooit te veel druk op het hoofdje. De zachte, elastische hoofdband is eenvoudig af te stellen, dankzij de klittenbandsluiting. De twee afzonderlijke oorkappen kunnen gemakkelijk aan de hoofdband geschoven worden om vervolgens op de juiste positie vast te zetten. Deze unieke oorkap is geschikt voor baby’s en peuters. Voor oudere kinderen is er de Alpine Muffy. 

Hip design
De Alpine Muffy Baby is beschikbaar met een roze-wit gestreepte hoofdband en een blauw-wit gestreepte hoofdband. Beide varianten worden standaard geleverd met een extra grijs-witte hoofdband. De witte oorkappen hebben een fraaie, ovale vorm en zijn aan de binnenzijde gevoerd met zeer zacht schuim. 

Protect&Go bag
In elke verpakking zit een bijpassend, wit Protect&Go tasje. Handig om de Alpine Muffy Baby hygiënisch in op te bergen en mee te nemen.

Unieke productkenmerken
- Geschikt voor baby’s en peuters van 3-36 maanden
- Beschermt tegen schadelijk geluid en harde muziek
- Voorkomt overprikkeling door geluid en bevordert ongestoord slapen onderweg
- Eenvoudig verstelbaar, past altijd en ‘groeit’ met het kind mee
- Zeer comfortabel door de zachte elastische hoofdband
- Geeft geen druk op het hoofdje
- De enige veilige CE-gemarkeerde baby oorkap in Europa 
- Verkrijgbaar in twee kleuren
- Wordt standaard geleverd met twee hoofdbandjes
- Hoofdband kan eenvoudig worden losgemaakt om te wassen
- Bevat geen metalen onderdelen (is daardoor ook te gebruiken bij MRI-scans) 
- Met handig Protect&Go opbergtasje
- Dutch Design

CE-keurmerk
De Alpine Muffy Baby is de enige gehoorbeschermer voor baby’s en peuters die een CE-keurmerk heeft. De oorkap voldoet aan alle wettelijke eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Dutch Design
Het ontwerp van de Alpine oorkappen en van de verpakking is een exclusief Dutch Design. 

Alpine Hearing Protection - Blijvend innovatief 
Alpine Nederland BV is opgericht in 1995 en is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. Wij zijn voortdurend bezig onze producten verder te ontwikkelen in samenwerking met eindgebruikers. De oordoppen van Alpine worden wereldwijd verkocht in ruim 40 landen. Alle producten van Alpine zijn officieel getest door onafhankelijke keuringsinstanties en hebben de CE-markering. 

Inhoud van de verpakking
- Twee losse oorkappen
- Een hoofdbandje gestreept roze-wit of blauw-wit
- Een hoofdbandje grijs-wit
- Protect & Go opbergtasje
- Gebruiksaanwijzing
Accept Site use cookies