Sire Marcus Miller P7+A5/BK Expand

Sire Marcus Miller P7+A5/BK

Marcus Miller

P7+A5/BK

Nieuw

Sire Marcus Miller P7+A5/BK 2nd Gen alder 5-string bass guitar black

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

649,00 €

incl. BTW

Sire Marcus Miller P7+A5/BK 2nd Gen alder 5-string bass guitar black

Marcus Miller P7 modellen zijn de nieuwe industriestandaard voor hoogwaardige, betaalbare, Precision-type basgitaren.
Marcus Miller basgitaren zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit in het assortiment.
The punch and power of the P-type bass .is combined with the J-bass bridge pickup and the modern playabilityof the 5-string 46 mm J-bass neck.

North American alder body
Een populaire keuze voor de meeste basgitaren is de Noord-Amerikaanse els. Andere bassen in deze prijsklasse gebruiken gewoonlijk basswood of agathis toonhout, maar Sire Guitars kiest de traditionele Noord-Amerikaanse elzen die bekend staan om zijn sterke, heldere, volle geluid, met stevige mids en uitstekende laag die perfect zijn voor een traditioneel sound.

Bone nut
De nut is een van de belangrijkste onderdelen van de gitaar die de prestaties, bespeelbaarheid en toon van het instrument beïnvloedt. Afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en de elasticiteit, kan de nut het geluid verbeteren of verslechteren. Hoewel de botnet duurder en moeilijker om mee te werken is, wordt er van uitgegaan dat deze meer gebalanceerde, duidelijkere en gladdere sound oplevert dan plastic of andere materialen.

Ebony fingerboard
De Ebbenhouten toets is gemaakt met zeer dicht hout dat zorgt voor heldere, heldere en goed afgeronde toon.

Marcus Heavy Mass bridge
Marcus Miller SIRE P7 + bas is uitgerust met de nieuw ontworpen Marcus Heavy Mass Standard Bridge. Deze is speciaal ontwikkeld op verzoek van Marcus Miller, waardoor de bas een rijk en pittig geluid heeft. De nieuwe brug maakt een string-through body-methode of een string-through-bridge-methode mogelijk. De String Through Body-methode zorgt voor een strakkere, nauwkeurigere en stabielere toon.

Rolled fretboard edges
Een echte customshop-functie!
Om de algehele speelbaarheid naar een hoger niveau te tillen is gekozen voor een afgerond fretboard. Wat alleen maatwerkwinkels kunnen bereiken, is nu beschikbaar in de Sire 2nd Gen-serie. Deze afgeronde toets geeft de bassist een stevigere en natuurlijkere grip, vergeleken met de typische reguliere fretboards.

Marcus Super-PJ Revolution set
Marcus Miller Super-PJ revolutie pick-up set is een verbeterde pick-up set die spelers een rijk, krachtig en uniek precisie-basgeluid en de vintage jazz basklank geeft. Naast de Fiber Bobbin en Alnico 5 magneten is deze pick-up ook gemaakt met in de VS vervaardigde spoelmagneetdraden.

Marcus Heritage-3 Preamp
SIRE's unieke voorversterkersysteem is een perfect voorbeeld dat hun technologie en filosofie vertegenwoordigt die in hun instrumenten is geïntegreerd. Met meerdere toonregelingen heeft de bassist totale controle om de perfecte toon te bereiken die zij wensen. Het gebruik van 18v-batterijen stelt de speler in staat om ongewijzigde natuurlijke sounds met sterke en krachtige uitgangen te verkrijgen. Met de 3-bands EQ kunnen spelers veelzijdigheid uitvoeren in geluiden die geschikt zijn voor alle muzieksessies en uitvoeringen. Alle modellen zijn gebouwd met de optie van zowel actieve als passieve modi. Zelfs in de passieve modus zijn het volume, de toon en de balansversterker volledig functioneel, waardoor de spelers meer controle hebben over de toon in elke modus.

P7+ Specifications
body material: north American alder
body shape:Sire Precision Bass type
body color: alder body – BK, black highgloss
neck material: 1 piece hard maple(satin finish)
neck shape: C-shape
scale: 34 inch
fingerboard (rolled edges): ebony
fingerboard radius: 9.5 inch
frets: 2.4 medium
string nut: 5 String – natural bone 46 mm width
binding: 1 ply ivory
inlay: WH pearloid block
neck joint: 4 bolt steel square plate
pickups: Marcus Super-PJ Revolution set
electronics: Marcus Heritage-3 with middle frequency control
controls: volume / tone(dual pot)



Accept Site use cookies