Ibanez SR500EBM Expand

Ibanez SR500EBM

Ibanez

SR500EBM

Nieuw

Ibanez SR500EBM Elektrische basgitaar Brown Mohogany

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

772,00 €

incl. BTW

Ibanez SR500EBM Elektrische basgitaar Brown Mohogany

De Ibanez SR500E beschikt over een Okoume-body dat een warm en vet laag bereik biedt. De dunne, stevige en stabiele Jatoba / Walnut-nek biedt superieure speelbaarheid in combinatie met de verlengde nekverbinding, waardoor de bovenste fretten gemakkelijk toegankelijk zijn. Deze SR500E is uitgerust met Bartolini BH2-pickups in een dual-coil-stijlconfiguratie met een lagere resonantiefrequentie, waardoor een gebalanceerde, warme respons wordt geboden met een strakkere bottom en een vollere midrange. De Ibanez Custom Electronics 3-bands EQ heeft een 3-wegs middenfrequentieschakelaar, die een nauwkeurige toonregeling (250 Hz, 450 Hz en 700 Hz) en een EQ-bypass-schakelaar die het mogelijk maat de bas van actief naar passief te schakelen. Wanneer de EQ-bypass is geactiveerd, wordt de hogetonenregelknop de algemene toonregeling voor het passieve circuit.

De B500 Bridge heeft verstelbare zadels voor aanpassing van de afstand tussen de snaren en beantwoordt aan de individuele vereisten van de snaarafstand van elke bassist, ongeacht welke speelstijl. De zadels kunnen worden aangepast + / -1,5 mm. Met de afstelling aan het hoofdeinde kunt u de nek gemakkelijk aanpassen zonder de snaren losser te maken. De SR-serie blijft voldoen aan de enorme behoeften van bassisten, dit mede dankzij de soepele en snelle hals, lichtgewicht body en perfect op elkaar afgestemde elektronica.



SPECIFICATIES
  • Bridge: Accu-cast B500 bridge (19mm string spacing)
  • EQ bypass switch (passive tone control on treble pot), 3-way
  • Fretboard: Jatoba fretboard w / Abalone oval inlay
  • Hardware: Black matte
  • Ibanez Custom Electronics 3-band EQ
  • Mid frequency switch
  • Pickups: Bartolini BH2
  • Body: Okoume
  • Frets: Medium
  • Neck: SR4 5pc Jatoba / Walnut
  • Number of Frets: 24

FINISHES

BM - Brown Mohogany


NECK DIMENSIONS


Scale :             864mm/34"

a : Width         38mm at NUT

b : Width         62mm at 24F

c : Thickness   19.5mm at 1F

d : Thickness  21.5mm at 12F

Radius :           305mmR


CONTROLS


FREQUENCY RESPONSE


FEATURES

Accu-cast B500 bridge

De Accu-cast B500-brug heeft verstelbare zadels voor aanpassing van de afstand tussen de snaren en beantwoordt aan de individuele stringafstanden van elke bassist. De zadels kunnen ± 1,5 mm worden aangepast.

Bartolini® BH2 pickups

De Bartolini® BH2-pickups zorgen voor een strak bottom-end, een pittig middenbereik en een soepele respons. De configuratie in dual-coil stijl maximaliseert de articulatie en het lange "blade pole piece" vergroot het magnetisch veld, waardoor een gebalanceerde string-to-string pickup-respons wordt verkregen.

Ibanez Custom Electronics 3-band EQ w/EQ bypass switch & Mid frequency switch

De Ibanez Custom Electronics 3-bands EQ heeft een 3-wegs middenfrequentieschakelaar, die een nauwkeurige toonregeling (250 Hz, 450 Hz en 700 Hz) en een EQ-bypass-schakelaar die het mogelijk maat de bas van actief naar passief te schakelen.


Accept Site use cookies