Casio AP-S450 BK Expand

Casio AP-S450 BK

Casio

AP-S450BK

Nieuw

Casio Celviano AP-S450 BK digitale piano zwart

Meer details

1 Item

1 799,00 €

incl. BTW

Casio Celviano AP-S450 BK Digitale Piano Zwart


Ervaar de ultieme expressie van muzikaliteit met de Casio Celviano AP-S450 BK digitale piano.

Algemene Beschrijving

Stap binnen in een wereld van verfijnde muzikale expressie met de Casio Celviano AP-S450 BK digitale piano. Deze piano belichaamt perfectie met zijn compromisloze benadering van geluidskwaliteit en speelbaarheid. Of je nu een beginnende pianist bent die op zoek is naar een instrument om je vaardigheden te ontwikkelen, of een ervaren muzikant die een instrument van wereldklasse zoekt, de AP-S450 BK biedt alles wat je nodig hebt.

Geluidskwaliteit

De AP-S450 BK is uitgerust met de geavanceerde Multi-Dimensional Morphing Air-geluidsbron van Casio, die een ongeëvenaarde resonantie en dynamiek biedt. Hierdoor kun je genieten van een authentieke pianoklank met nuances die je normaal alleen bij een akoestische vleugel zou verwachten. Het snaarresonantiesysteem en het mechanische geluidssysteem dragen bij aan de realistische speelervaring, terwijl de Lid Simulator je in staat stelt om de klankkarakteristieken aan te passen alsof je een vleugelklep opent of sluit.

Speelbaarheid

Met het Smart Hybrid Hammer Action Keyboard CELVIANO Edition biedt de AP-S450 BK een uitzonderlijke speelbaarheid die de nuances van je expressie nauwkeurig weergeeft. De toetsen, gemaakt van een hybride materiaal van sparrenhout en hars, bieden niet alleen een natuurlijk gevoel, maar ook duurzaamheid voor intensief gebruik. Dankzij de aanpasbare aanslaggevoeligheid op 5 niveaus kun je je dynamiek en articulatie tot in detail beheersen, terwijl 256 stemmen polyfonie garant staan voor een rijke en gelaagde klankervaring.

Innovatieve Functies

De AP-S450 BK is meer dan alleen een piano; het is een bron van inspiratie en creativiteit:

 • Visuele Informatiebalk: Houd je speelsnelheid, pedaalgebruik, tempo en maat visueel bij met lichtindicatoren op het voorpaneel.
 • Instant RePlayer: Neem tot 270 seconden van je spel continu op en beluister het direct om je prestaties te analyseren en te verbeteren.
 • Draadloze MIDI- en Audioadapter (WU-BT10): Maak draadloos verbinding met smart devices voor MIDI-datacommunicatie en audio-afspelen via het pianogeluidssysteem.

Design en Esthetiek

Het slanke en eigentijdse ontwerp van de AP-S450 BK voegt stijl toe aan elke ruimte. Verkrijgbaar in klassiek zwart en verfijnd pallisanderbruin, past deze piano moeiteloos in elk interieur. Het geoptimaliseerde drie pedalen systeem, inclusief demper, soft en sostenuto pedalen, biedt niet alleen functionaliteit maar ook esthetische harmonie met de uitstraling van een akoestische vleugel.

Specificaties

 • Toetsenbord: 88 toetsen, Smart Hybrid Hammer Action Keyboard CELVIANO Edition (hybride hout en hars)
 • Polyfonie: 256 stemmen
 • Audiobron: Multi Dimensional Morphing AiR
 • Versterker: 20 W + 20 W (maximaal uitgangsvermogen)
 • Afmetingen: 1393 x 299 x 866 mm (zonder muziekstandaard)
 • Gewicht: 37,6 kg
 • Kleur: Zwart

Extra Functies

 • Concert Play: Speel mee met authentieke uitvoeringen van klassieke stukken.
 • Geluidseffecten: Hall Simulator, Reverb, Chorus, DSP voor aangepaste geluidsmodulatie.
 • Connectiviteit: USB-poort (type A, type B), Bluetooth voor MIDI- en audiocommunicatie.

De Casio Celviano AP-S450 BK digitale piano biedt een uitgebreide set functies en een superieure geluids- en speelervaring, waardoor het een ideale keuze is voor pianisten die op zoek zijn naar zowel prestaties als esthetiek. Laat je inspireren en verhef je muzikale creativiteit naar nieuwe hoogten met deze prachtige digitale piano.


Accept Site use cookies