LEHO MLUC-2M Expand

LEHO MLUC-2M

LEHO

LH110670

Nieuw

Leho MLUC-2M Concert Ukelele 2-Tone Mahogany + gigbag

Meer details

1 Item

79,00 €

incl. BTW

Leho MLUC-2M Concert Ukelele 2-Tone Mahogany + gigbag


De Leho MLUC-2M is een prachtige concert ukelele, met een opvallende 2-Tone Mahonie afwerking die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook een warme klank levert. Of je nu een beginnende speler bent of een ervaren muzikant, deze ukelele biedt een uitstekende balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Kenmerken:

  1. 2-Tone Mahonie Afwerking: Het lichaam van de ukelele is vervaardigd van hoogwaardig mahoniehout, met een prachtige 2-Tone afwerking die niet alleen duurzaam is, maar ook een visueel statement maakt.

  2. Concert Formaat: Het concertformaat biedt een comfortabele speelervaring en een rijkere klank dan sopraan ukeleles, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als gevorderde spelers.

  3. Klankkwaliteit: De ukelele levert een warme, heldere klank met een uitstekende projectie, waardoor het een genot is om te bespelen, zowel solo als in ensembles.

  4. Gigbag Inbegrepen: Voor extra gemak en bescherming wordt de Leho MLUC-2M geleverd met een stevige gigbag, zodat je je ukelele veilig kunt vervoeren en opslaan.

  5. Kwaliteitsmaterialen: Gemaakt met aandacht voor detail en vakmanschap, met hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurig speelplezier.

  6. Stemmechanieken: De nauwkeurige stemmechanieken zorgen ervoor dat je ukelele gemakkelijk op toon blijft, waardoor je meer tijd kunt besteden aan spelen en minder aan stemmen.

  7. Veelzijdigheid: Of je nu van traditionele Hawaïaanse muziek houdt of moderne popnummers wilt spelen, de Leho MLUC-2M past zich moeiteloos aan verschillende muziekstijlen aan.

Inclusief:

  • Leho MLUC-2M Concert Ukelele 2-Tone Mahogany
  • Stevige Gigbag voor veilig transport

Upgrade je muzikale reis met de Leho MLUC-2M Concert Ukelele en ervaar de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en speelbaarheid. Bestel vandaag nog en laat de muziek beginnen!

Accept Site use cookies