D'addario EXP19 Expand

D'addario EXP19

D'Addario

EXP19

Nieuw

D'Addario EXP19 Coated Phosphor Bronze Bluegrass 12-56

Meer details

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

14,95 €

incl. BTW

D'Addario EXP19 Coated Phosphor Bronze Bluegrass 12-56

EXP19, een D'Addario hybride maat, combineert een medium dikte als bassnaren voor een betere resonantie en volume met lichte snaren als top voor meer comfortabele bespeelbaarheid en single note bendings. Een populaire keuze voor bluegrassgitaristen maar ook geschikt voor vele andere genres.

D'Addario's EXP-gecoate snaren zijn nu voorzien van gewone stalen snaren en hexagonale kernen gemaakt van ons revolutionaire NY High Carbon Steel. Geïnspireerd, geperfectioneerd en vervaardigd door D'Addario in New York, levert deze nieuw ontworpen, breukbestendige, koolstofveilige staaldraad ongekende sterkte en stabiliteit in de steek. Gecombineerd met de beste kwaliteit wikkeldraadmaterialen, precisies getrokken en micro-gecoat op geavanceerde machines, behoudt elke EXP-set die uncoated toon terwijl hij tot 4 keer langer mee gaat.

Kenmerken:
  • D'Addario's lichtste gauge akoestische gitaarsnaar, bekend om zijn uitstekende, langdurige toon en speelgemak
  • EXP Coated phosphor bronze voor een warme, heldere, goed uitgebalanceerde akoestische toon en 4 keer langere levensduur
  • Kenmerkend D'Addario's exclusieve, in New York vervaardigde, high carbon staal voor ongekende sterkte en toon stabiliteit.
  • Milieuvriendelijke, corrosiebestendige verpakking voor snaren die altijd vers zijn
  • String Gauges: Plain Steel .010, .014, Phosphor Bronze Wound .023, .030, .039, .047

Accept Site use cookies