In prijs verlaagd! Piano Pack 1 Expand

Piano Pack 1

Casio

PX-770WE-PACK

Nieuw

Casio Privia PX 770 Digitaal Piano PACK

Meer details

Snel leverbaar 6-9 dagen

805,95 €

incl. BTW

905,95 € incl. BTW

-100,00 €

Casio Privia PX 770 Digitaal Piano PACK

Wil jij beginnen met piano spelen? 
Of wil je je huurinstrument vervangen door jouw eigen digitale piano?

Met onze expertise hebben we speciaal voor jou een totaalpakket samengesteld waarmee je jouw muziekdroom kan waarmaken. Met dit digitaal pianopack kan je zorgeloos een goede start maken en garanderen wij jou materiaal van hoge kwaliteit!

Dit Casio pianopack heeft naast een kwalitatieve digitale piano nog heel wat extra's en dit alles aan een zeer voordelige prijs. Zo bevat het pack ook een handige verstelbare beethoven pianobank en een sennheiser hoofdtelefoon zodat je zonder iemand te storen kan oefenen.


? WAT ZIT ER ALLEMAAL IN JOUW PIANOPACK ?
Casio Privia PX 770 Digitaal Piano Wit


De Privia-pianoserie heeft een expressieve uitstraling. De geschaalde hameractie heeft een gewogen aanvoelen en een expressieve respons, vergelijkbaar met akoestische piano's. De gesimuleerde ebbenhouten en ivoren toetsbladen komen de muzikant ten goede door hun soepele, comfortabele gevoel. Met de drie gevoeligheidsniveaus van de Privia kunt u het gevoel aanpassen aan uw specifieke voorkeur.

Voor meer details click HIERBoston verstelbare beethoven pianobank 

De Boston PB1 is een stevige, in hoogte verstelbare pianobank met een comfortabele zitting en een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding.Sennheiser HD-200-Pro gesloten hoofdtelefoon

De HD 200 PRO is veel meer dan zomaar een hoofdtelefoon. Hij is ontworpen als grondige tool voor het monitoren van je muziek en biedt een gedetailleerd, krachtig geluid terwijl hij voorkomt dat je door omgevingsgeluid afgeleid raakt – thuis, in de studio, of op het podium.

41000_41166.jpeg


JOUW 100EUR VOORDEEL


Casio Privia PX 770 Digitaal Piano Wit €745,00
Boston verstelbare beethoven pianobank  €79,75
Sennheiser HD-200-Pro gesloten hoofdtelefoon €79
TOTAAL: 905,95 

Jij betaalt voor deze fantastisch kwalitatieve pianopack echter GEEN 905,95  euro, maar jij bespaart 100,00 euro, en geniet van de voordeelprijs van 805,95 euro!
Accept Site use cookies