In prijs verlaagd! Sire Marcus Miller PACK Expand

Elektrische basgitaar pack

Marcus Miller

V3-4/BK-PACK

Nieuw

Sire Marcus Miller V3 elektrisch basgitaar PACK

Meer details

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

658,25 €

incl. BTW

738,25 € incl. BTW

-80,00 €

Sire Marcus Miller V3 elektrisch basgitaar PACK

Wil jij beginnen met het bespelen van elektrische basgitaar? 
Of wil je je geleende of huurinstrument vervangen door jouw eigen elektrische basgitaar?

Met onze expertise hebben we speciaal voor jou een totaalpakket samengesteld waarmee je jouw muziekdroom kan waarmaken. Met dit elektrisch gitaarpack kan je zorgeloos een goede start maken en garanderen wij jou materiaal van hoge kwaliteit!

Dit Sire Marcus Miller basgitaarpack heeft naast een kwalitatieve elektrische basgitaar nog heel wat extra's en dit alles aan een zeer voordelige prijs. Zo bevat het pack ook een handige draagtas, een basversterker, een gitaarkabel en een clip cuner.

? WAT ZIT ER ALLEMAAL IN JOUW ELEKTRISCH BASGITAARPACK ?

Sire Marcus Miller V3-4/BK basgitaar 

Marcus Miller en SIRE willen dat iedereen kan genieten van speelt. Om dit mogelijk te maken, hebben Marcus Miller en SIRE de afgelopen jaren een nieuwe baslijn ontworpen van de beste kwaliteit tegen een ongelooflijke prijs, die voor iedereen beschikbaar is. Dit resultaat is een nieuwe lijn van Marcus Miller-basmodellen met een geweldig sound, een fantastisch nieuwe look en van hoge kwaliteit, maar met een buitengewoon lage prijs. 
Voor meer details click HIERIbanez P3110 Bass Combo Amplifier


De nieuw ontworpen Promethean-versterker is ontworpen voor drukke werkende muzikanten en is perfect geschikt om van locatie naar locatie te reizen. Deze Klasse-D-versterker biedt meer dan alleen betrouwbaarheid. Een nieuwe krachtige output en nieuwe geselecteerde functies maken het gemakkelijker om aan te passen tijdens live uitvoeringen. 

H89509000001000-00-500x500.jpg

Tobago GB35B Gigbag voor elektrische basgitaar

De Tobago BG35B heeft een hoogwaardige 600 denier polyester, 210 denier nylon voering en 10 mm hoge dichtheid schuim + 5 mm zacht schuim. Hij heeft 1 voorvak voor accessoires, 2 verstelbare gevoerde nylon bandjes, 2 gegoten handgrepen (voorkant en zijkant) en een riem om het handvat vast te houden met klittenband. Cordial CPI3PP Rechte jacks - Jack/Jack - 3m

De kabels van de Cordial  Peak serie bieden dé oplossing bij uitstek voor de veeleisende muzikanten en audio professionals. De Cordial kabel garandeert een perfecte integriteit van het signaal dankzij een verstevigde sleeve, een dubbel pantser en het gebruik van zuiver koper.Boston BTU-150 clip tuner

Uw instrument stemmen wordt een fluitje van een cent met de Boston BTU-150. Hij gaat automatisch aan wanneer je hem op de kop van je instrument, bv een (bas)gitaar of een ukelele bevestigt en het stemmen kan beginnen. JOUW VOORDEEL


Sire Marcus Miller V3-4/BK basgitaar  €279,00
Ibanez P3110 Bass Combo Amplifier €399,00
Tobago GB35B Gigbag voor elektrische basgitaar €34,00
Cordial CPI3PP Rechte jacks - Jack/Jack - 3m €16,35
Boston BTU-150 clip tuner €9,90
TOTAAL 738,25 

Jij betaalt voor deze fantastisch kwalitatief basgitaarpack echter GEEN 738,25  euro, maar jij bespaart 85,00 euro, en geniet van de voordeelprijs van 658,25  euro!

Accept Site use cookies