In prijs verlaagd! Akoestische gitaar PACK Expand

Akoestische gitaar PACK

Richwood

RD-17C-PACK

Nieuw

Richwood RD-17C akoestisch gitaar PACK

Meer details

1 Item

232,75 €

incl. BTW

257,75 € incl. BTW

-25,00 €

Richwood RD-17C akoestisch gitaar PACK

Wil jij beginnen met gitaar spelen? 
Of wil je je huurinstrument vervangen door jouw eigen akoestische gitaar?

Met onze expertise hebben we speciaal voor jou een totaalpakket samengesteld waarmee je jouw muziekdroom kan waarmaken. Met dit akoestisch gitaarpack kan je zorgeloos een goede start maken en garanderen wij jou materiaal van hoge kwaliteit!

Dit Richwood gitaarpack heeft naast een kwalitatieve akoestische gitaar nog heel wat extra's en dit alles aan een zeer voordelige prijs. Zo bevat het pack ook een handige draagtas, een variety plectrumpack, een gitaarstand en een clip tuner.

? WAT ZIT ER ALLEMAAL IN JOUW GITAARPACK ?

Richwood RD-17C akoestische gitaar, dreadnought, naturel

De Richwood RD-17C heeft een massief ceder bovenblad waardoor deze gitaar warmer en luider klinkt dan zijn spruce evenknie. De satijnlak afwerking is erg dun en daardoor kan het bovenblad vrijer bewegen en zorgt voor het volume. De bespeelbaarheid is, zoals bij alle Richwood gitaren, voortreffelijk.


Voor meer details click HIER

Tobago GB30F gigbag

De Tobago GB30F is een slim ontworpen gigbag dat je kostbare instrument beschermt.

Tobago_GB30F_5.png
Dunlop PVP102 Variety Plectrum 12-Pack

Met dit Dunlop Pick Variety Pack kunnen spelers 12 van onze meest populaire Nylon Standard, Jazz III, Max-Grip®, Celluloid, Gator Grip®, Tortex® en Ultex® zware plectrums in één handig pakket proeven.


RTX universeel gitaar statief

Deze RTX TRT G1N is een zwart, in hoogte verstelbaar gitaarstandaard, geschikt voor zowel elektrische gitaar, akoestische gitaar & basgitaar.

TRT-G1N-B.png

Boston BTU-150 clip tuner

Uw instrument stemmen wordt een fluitje van een cent met de Boston BTU-150. Hij gaat automatisch aan wanneer je hem op de kop van je instrument, bv een (bas)gitaar of een ukelele bevestigt en het stemmen kan beginnen. 
JOUW €25 VOORDEEL


Richwood RD-17C akoestische gitaar €199,00
Ibanez IAB541-MGN Powerpad gigbag €29,95
Dunlop PVP102 Variety Plectrum €6,95
RTX universeel gitaar statief €11,95
Boston clip tuner €9,90
TOTAAL: €257,75 

Jij betaalt voor deze fantastisch kwalitatieve gitaarpack echter GEEN 257,75 euro, maar jij bespaart 25,00 euro, en geniet van de voordeelprijs van 232,75 euro!
Accept Site use cookies