In prijs verlaagd! Ibanez PACK Expand

Ibanez PACK

Ibanez

GRG140SB-PACK

Nieuw

Ibanez RG Gio elektrisch gitaar Pack

Meer details

1 Item

312,70 €

incl. BTW

347,70 € incl. BTW

-35,00 €

Ibanez RG Gio elektrisch gitaar Pack

Wil jij beginnen met het bespelen van elektrische gitaar? 
Of wil je je geleende of huurinstrument vervangen door jouw eigen elektrische gitaar?

Met onze expertise hebben we speciaal voor jou een totaalpakket samengesteld waarmee je jouw muziekdroom kan waarmaken. Met dit elektrisch gitaarpack kan je zorgeloos een goede start maken en garanderen wij jou materiaal van hoge kwaliteit!

Dit Ibanez elektrisch gitaarpack heeft naast een kwalitatieve elektrische gitaar nog heel wat extra's en dit alles aan een zeer voordelige prijs. Zo bevat het pack ook een handige draagtas, een VOX versterker, een gitaarkabel, een Dunlop variety plectrumpack en een clip tuner.

? WAT ZIT ER ALLEMAAL IN JOUW ELEKTRISCH GITAARPACK ?

Ibanez GRG140SB RG Gio elektrische gitaar sunburst

De Ibanez GRG140 Sunburst levert verbluffende sound en soepele speelbaarheid voor een betaalbare prijs. De lichtgewicht basswood body, maple hals en behandelde New Zealand pine toets biedt ongelooflijk comfortabele speelgevoel, met heldere, gebalanceerde tonen voor verschillende speelstijlen. De set Infinity-pickups levert een prachtig veelzijdige uitvoering, met een humbucker voor verpletterende sounds en twee single-coils voor rijke, gedetailleerde leads en uitstekende dynamiek. Afgewerkt met een FAT-10 tremolo voor het creëren van expressieve pitch shifts, is de Ibanez GRG140 GIO de perfecte metgezel voor elke aspirant-gitarist die wil experimenteren met speelstijlen.

Voor meer details click HIER.VOX Pathfinder Combo, 10 Watt

Die direct herkenbare, warme Britse sound en iconische looks die je van VOX kan verwachten, zijn springlevend in deze compacte 10-Watt Pathfinder-combo's voor gitaar.

Pathfinder_Gallery_800x600_1.jpg
Cordial CPI3PP gitaarkabel 3m 

Met deze Cordial gitaarkabel sluit je je gitaar probleemloos aan op de versterker.

Tobago GB35E Gigbag voor elektrische gitaar

De Tobage GB35E is een stevige, comfortabele en kwaliteitsvolle gigbag voor elektrische gitaar, deze is vervaardigd uit een combinatie van hard en soft mousse voor een totaal aan 30mm voering.
Dunlop PVP102 Variety Plectrum 12-Pack

Met dit Dunlop Pick Variety Pack kunnen spelers 12 van onze meest populaire Nylon Standard, Jazz III, Max-Grip®, Celluloid, Gator Grip®, Tortex® en Ultex® zware plectrums in één handig pakket proeven.

26999102012-FRNT.jpg
Boston BTU-150 clip tuner

Uw instrument stemmen wordt een fluitje van een cent met de Boston BTU-150. Hij gaat automatisch aan wanneer je hem op de kop van je instrument, bv een (bas)gitaar of een ukelele bevestigt en het stemmen kan beginnen. JOUW VOORDEEL


Ibanez GRG140SB RG Gio elektrische gitaar sunburst €199,00
VOX Pathfinder Combo, 10 Watt €85,00
Cordial CPI3PP gitaarkabel 3m  €16,35
Tobago GB35E Gigbag voor elektrische gitaar €30,50
Dunlop PVP102 Variety Plectrum 12-Pack €6,95
Boston BTU-150 clip tuner €9,90
TOTAAL €347,70

Jij betaalt voor deze fantastisch kwalitatieve gitaarpack echter GEEN 347,70 euro, maar jij bespaart 35,00 euro, en geniet van de voordeelprijs van 312,70 euro!

Accept Site use cookies